Tgrt Haber

Gülse Birsel'den yıllar sonra gelen Avrupa Yakası itirafı: Eski hevesimiz olmayacaktı

21 Aralık 2022 11:34 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 12:02
Gülse Birsel'den yıllar sonra gelen Avrupa Yakası itirafı: Eski hevesimiz olmayacaktı

Türk televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasından yer alan Avrupa Yakası'nın senaristi Gülse Birsel'den yıllar sonra bazı itiraflarda bulundu. Avrupa Yakası'nın neden bittiğini anlatan Birsel, diziyi kendilerinin bitirdiğini çünkü yazacak bir hikaye kalmadığını söyledi. Birsel, "Avrupa Yakası sonsuza kadar sürebilirdi ama devam etseydik eski hevesimiz olmayacaktı" dedi.

Yapımcılığını Sinan Çetin'in senaristliğini ise Gülse Birsel'in üstlendiği Türk televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri olan Avrupa Yakası, 24 Haziran 2009 yılında final yaparak hayranlarını büyük bir hüzne boğmuştu. Hala sosyal medya platformu YouTube üzerinden bölümlerinin milyonlar izlendiği dizinin senaristi Gülse Birsel'den yıllar sonra bazı itiraflarda bulundu.

"BİZ BİTİRDİK"

Candaş Tolga Işık​'ın bir dönemin popüler dizisi olan Avrupa Yakası'na ilişkin sorularına cevap veren Gülse Birsel,  diziyi kenidlerini bitirdiğini söyledi.  "Ben dedim ki; 'Artık Burhan Altıntop'a, Aslı'ya şuna buna yazabileceğim bir hikâye kalmadı" diyen Birsel, o dönemde Engin Günaydın'ın ve kendisinin çok yorulduğunu ifade etti.

"ESKİ HEVESİMİZ OLMAYACAKTI"

Açıklamalarına devam eden Birsel şu ifadeleri kullandı:

"Birinci oluyorduk, kanal ne diyeceğini şaşırdı. Israr ettiler ama yapmak istediğimiz başka işler vardı. Hatta Avrupa Yakası sonsuza kadar sürebilirdi ama 190 bölümü şanıyla şerefiyle. Belki devam etseydik eski hevesimiz olmayacaktı"

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...