Tgrt Haber

Gülşen son sahne kıyafetiyle ters köşe yaptı! Görenleri şaşırtmayı başardı

10 Haziran 2023 12:48 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 13:31
Gülşen son sahne kıyafetiyle ters köşe yaptı! Görenleri şaşırtmayı başardı

Gülşen son sahne kıyafetiyle görenlerin ağzını açık bırakmayı başardı. Sıklıkla magazin gündeminin konuştuğu isimler arasında yer alan Gülşen bu kez ezber bozdu.

Yaptığından, giydiğinden hatta adım attığı yerlerle bile adından söz ettirmeyi başaran Gülşen​, bu kez sevenlerine ters köşe yaptı. Hatta magazin basınına ''Ezber bozdurdu'' dedirtti. Sıklıkla sahne kıyafetleriyle konuşulan Gülşen bu kez tarz değiştirdi. Kombinleri ve farklı sahne kostümleriyle dikkatleri her zaman üstüne çekmeyi başaran Gülşen'in son tercihi oldukça spordu. 

Gülşen son sahne kıyafetiyle ters köşe yaptı! Görenleri şaşırtmayı başardı

ODTÜ Vişnelik yaz konserleri kapsamında sahne alan Gülşen, ünlü bir spor​ markasının uzun kollu bir üstünü tercih etti altına da havuç modeli andıran bir pantolon giydi. Ünlü şarkıcının şıkır şıkır küpeleri ise dikkatlerden kaçmayan bir detaydı...

GÜLŞEN'İN SEYİRCİLERİ ŞOKTA

Gülşen'in bu son sahne kıyafeti ise bu kez sosyal medyayı bir farklı yıktı geçti. Gülşen'in spor kombinine sosyal medyada; 'Ters köşenin kralını yapmış', 'Çok güzel olmuş', 'Eşofmanla mı sahneye çıkmış?', 'Her hali çok güzel' gibi yorumlar yapıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...