Tgrt Haber

Gülşen’den Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’a suç duyurusu: “Katli vaciptir” demişti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2022 09:28 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 09:57
Gülşen’den Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’a suç duyurusu: “Katli vaciptir” demişti

Şarkıcı Gülşen bir konseri sırasında İmam Hatipliler için ağır sözlerde bulunmuş, bunun üzerine tutuklanarak 4 gün cezaevinde kalmıştı. Davası devam eden Gülşen’e mahkeme ev hapsiyle şartlı tahliye vermişti. Sosyal medya hesapları üzerinden çok sayıda eleştiri alan Gülşen için “Katli vaciptir” yorumunu yapan Yeniden Refah Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Ömer Yıldız için sanatçı, suç duyurusunda bulundu.

Gülşen​, nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatiplilere yönelik sözleri dolayısıyla tutuklanmış ve adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Konuyla halk tarafından ağır eleştirilerin hedefi olan şarkıcı Gülşen, avukatı Emek Emre vasıtasıyla kendisi hakkında yapılan bazı paylaşımlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

“MÜVEKKİLİ SEVMEYEN VE GÜNDEME GELMEK İSTEYENLERE FIRSAT DOĞDU”

Avukat Emek Emre tarafından yapılan suç duyurusunda, "Müvekkile uygulanan insan haklarına, hukuka aykırı, usulsüz, ölçüsüz ve orantısız muamele dolayısı ile içinde bulunduğu durum ne yazık ki, müvekkili sevmeyen ve /veyahut bir şekilde gündeme gelmek isteyen kişiler tarafından adeta bir fırsat olarak görülmüş, müvekkil aleyhinde suç oluşturacak şekilde duydukları halkı kin ve nefrete sürükleyecek söylemlerini sosyal medya platformlarında birtakım hastaglerle dile getirmişlerdir" denildi.

Gülşen’den Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’a suç duyurusu: “Katli vaciptir” demişti

"BU KADININ KATLİ VACİPTİR"

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kendisi hakkında "Bu kadının katli vaciptir" dediği iddia edilen Yeniden Refah PartisiKağıthane​ İlçe Başkanı Ömer Yıldız hakkında suç duyurusunda bulunan Gülşen’in dilekçesi şu şekilde sunuldu: "Bu suç teşkil eden paylaşım toplumun her kesimi tarafından çok büyük bir tepki görünce şüpheli derhal hesabını gizli/kapalı/kitli konuma getirmiş olup iş bu paylaşımın hali hazırda şüphelinin hesabında durup durmadığı tarafımızca bilinmiyorsa da söz konusu paylaşım tüm haber sitelerinde haber olarak yer almış yer almaya da devam etmektedir."

Gülşen’den Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’a suç duyurusu: “Katli vaciptir” demişti

4 SUÇTAN DAVA AÇILMASI İSTENİYOR

Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız hakkında, "Anayasayı ihlal", "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "Tehdit" ve "Suç işlemeye tahrik" suçlarından soruşturma başlatılarak cezalandırılması için dava açılması talep edildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...