Tgrt Haber

Gülşen'in şarkıcı yeğeni Ezra’yı görenler şoke oldu: Teyzesinin kopyası!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2022 11:41 - Güncelleme : 23 Ekim 2022 12:06
Gülşen'in şarkıcı yeğeni Ezra’yı görenler şoke oldu: Teyzesinin kopyası!

Bir dönem şarkıcı Edis'in vokalistliğini yapan ve 2019'da kendi şarkısıyla adını duyuran Ezra, şarkıcı Gülşen’in ablasının kızı. Yakında yeni bir single parça ile dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Gülşen’in yeğeni Ezra’yı görenler “tıpatıp Gülşen’e benziyor” demekten kendini alamadı.

Gülşen​'in yeğeni olanı Ezra, Gülşen'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yıldız Tilbe​'ye ait olan 'Aşk Kazanacak' şarkısıyla dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ezra, teyzesini örnek aldığını dile getirdi. İmajında da değişime giden Ezra’nın giderek Gülşen’e olan benzerliği sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

"TEYZEME ÖZENMİYORUM, ONU ÖRNE ALIYORUM"

Gülşen’in yeğeni Ezra yeni şarkısıyla dinleyicilerle buluşmaya hazırlanırken "Teyzeme özenmiyorum, onu örnek alıyorum" dedi. Sözü müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Aşk Kazanacak' şarkısıyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Ezra'nın yeni şarkısı merakla bekleniyor. Yeni şarkısıyla birlikte imajını da değiştiren Ezra, siyah olan saçlarını sarıya boyattı. Ezra'nın son hali, tıpatıp teyzesi Gülşen'e benzetildi. Hatta verdiği bazı pozların bile Gülşen’in pozlarıyla aynı olduğu görüldü.

Gülşen'in şarkıcı yeğeni Ezra’yı görenler şoke oldu: Teyzesinin kopyası!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...