Tgrt Haber

Gümbür gümbür şarkılarla gelen Zerrin Özer TGRT Haber'e konuştu: İnanılmaz heyecanlıyım

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
05 Ağustos 2023 17:18 - Güncelleme : 05 Ağustos 2023 17:45

Müzik dünyasının güçlü sesi Zerrin Özer yeniden sevenleriyle buluşuyor. Özer birbirinden güzel şarkılarla dinleyicilerin karşısına geçmek için stüdyoya girdi. O anları TGRT Haber’den Özay Erad ünlü sanatçıyla geçmişi ve günümüzü konuştu. 

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Zerrin Özer, birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyicilerin karşısına yeniden çıkıyor. TGRT Haber’de Özay Erad’a konuşan Zerrin Özer yeniden sevenleriyle buluşuyor. Sağlık sorunlarıyla boğuşmasına rağmen müzikten hiç kopmayan Özer, hem yeni yepyeni şarkılar seslendirecek, hem de  teknolojinin tozlu raflara kaldırdığı pikabı, plakları, dolayısıyla 33’lüğü, 45’liği, Long Plağı yeniden hayata kazandıracak. Özer duygularını şöyle açıkladı: “İnanılmaz mutluyum, inanılmaz heyecanlıyım.” 

ELİM AYAĞIM TİTRİYORDU 

Onu stüdyoya sokan Long Play ve Mustafa Arapoğlu’nun sözünü yazıp - bestelediği şarkılar olmuş. Arapoğlu, duygularını şöyle aktardı: “İlk kayda girdiğimiz günü daha dün gibi hatırlıyorum, elim titriyordu ve ayağım titriyordu karşısında. Düşünsenize yıllarca dinlediğiniz bir sanatçı karşınızda şarkı​ söylüyor, bundan daha büyük bir gurur bundan büyük bir onur olacağını zannetmiyorum.” 

11 şarkı yer alıyor

11 ŞARKI YER ALIYOR! YENİ YILDA ÇIKACAK

9 ay gece gündüz, çalışmışlar. Zerrin Özer’in menajeri Kemal Arslan ve yapımcı Hayrettin Güneş’in dışında kimsenin, bu çalışmadan haberi olmamış. Ta ki; “Basit Numaralar” çıkana kadar. Long Play de yer alacak 11 şarkı belli.  Hedefte Long Playı her kesime sevdirmek. Özer, müjdeyi şöyle verdi: “Yeni yılda da nasip olursa plağımız çıkacak. Zerrin severlere de aykırı aykırı gelmeyecek bir albüm oldu bu. Ayrıca Z kuşağına da aykırı gelmeyecek.  Çünkü her şeyi matematiksel yapmadık. Tamamıyla duygu ve tüm yüreğimizle bu işin içindeyiz.” 

ANNEM VE ABLAMA KIZARAK YAZDIM 

Özer, Z kuşağına da hitap eden Bizler – Sizler şarkısını 1976 yılında anne ve ablasına kızması sonucunda yazdığını söyleyerek “Uazdığım zaman annemlere çok küşmüştüm. Onlara yazdım. Arkadaşlarımla mı buluşamıyordum bir şeydi,  bir şey vardı ve ben çok sinirlendim, Janıs Joplin’in şarkısının üstüne bunu yazdım ben. O kadar şarkımın sözleri yoktur beynimde bu şarkının sözlerinin hiçbir zaman unutmadım. Demek ki o kadar yara almış ki yüreğim. Çok üzülmüşüm herhalde yazık kendi kendime böyle sözler çıkmış ortaya. Şimdide bunlara benzer sözler var aynı sanki 2023’ü anlatıyorsunuz, o zamanda yırtık buljeanlar, saç bilezikler kollarda, annem yanlarında yürütmezler, deli derlerdi çünkü hepsini yaşadığım için dün gibi hatırlıyorum. Kendi kendine müziğini seçen, kendi müziğini yapabilen gençlere çok gıptayla bakıyorum. Ben çok zorluk çekmiştim” dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...