Tgrt Haber

Günlerce yoğun bakımda kalan Metin Uca'dan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
14 Kasım 2023 14:17 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 14:17
Günlerce yoğun bakımda kalan Metin Uca'dan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Trafik kazası geçirdikten sonra acil ameliyata alınan sunucu Metin Uca kritik geçirdiği 24 saatin ardından sağlığına kavuştu. Sosyal medya hesabından aylar sonra paylaşım yapan Uca, “Hızla iyileşiyorum” dedi.

Araç kullanırken bilinç kaybı yaşayan ve ağaca çarparak durabilen Metin Uca​, günlerce yoğun bakımda kaldı. Metin Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara yaptığı son açıklamada Uca’nın son 24 saatinin kritik olduğunu belirtti. Sağlığına kavuşan ünlü sunucudan uzun bir aradan sonra ilk paylaşım geldi.

METİN UCA: HIZLA İYİLEŞİYORUM

Sosyal medya hesabından aylar sonra paylaşım yapan Metin Uca, sağlığının günden güne daha iyi gittiğini belirterek,  "Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" dedi.

Sağlığına kavuşan Metin Uca'nın paylaşımına, Selçuk Yöntem, Ayşegül Aldinç ve Cem Davran gibi isimler iyi dileklerini eklemeyi ihmal etmedi. 

Günlerce yoğun bakımda kalan Metin Uca'dan sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

MENAJERİNDEN SEVENLERİNİ TEDİRGİN EDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Metin Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara sunucunun sağlık durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baykara açıklamasında, "3 Kasım saat 15.15'te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca'yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz. Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...