Tgrt Haber

Gupse Özay, Barış Arduç’un ilginç evlilik teklifini ilk kez anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Şubat 2024 17:19 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 17:36

Melis İşiten’in sunuculuğunu üstlendiği programa katılan Gupse Özay, Barış Arduç ile evlenme sürecini anlatırken, “Her şey biranda oldu, denizde yüzüyorduk Barış bana evlenme teklif etti” diyerek ilk kez aldığı ilginç evlilik teklifi anlattı

Son günlerde Lohusa filmiyle gündemde olan Gupse Özay, katıldığı programda eşi Barış Arduç​ ve kızı Jan Asya​ ile kurdukları güçlü bağdan bahsetti. Aynı filmde rol aldıktan sonra Barış Arduç ile sevgili olma hikayesini anlatan Özay, ilk kez nasıl evlenme teklifi aldığını anlattı. 

GUPSE ÖZAY, İLK KEZ BARIŞ ARDUÇ'UN İLGİNÇ EVLİLİK TEKLİFİNİ ANLATTI 

Melis İşiten'in 'Barış seni evliliğe nasıl ikna etti?' sorusu üzerine “Aynı filmde beraberdik. O kendini güldüren kadınlardan hoşlandığını fark etti. Ben de beraber  gülebildiğim erkekten hoşlanıyormuşum. Her şey organik oldu. Hiç evlilik istemediğim bir dönemdeydim. Evlilik de öyle oldu. Evlenme teklifini denizde aldım. Biranda denizde yüzerken Barış evlilik teklifi​ etti. Her şey spontane gelişti.” diyerek ilk kez aldığı evlilik teklifini anlattı.

Gupse Özay, Barış Arduç’un ilginç evlilik teklifini ilk kez anlattı - 1. Resim

Gupse Özay, Barış Arduç'a olan aşkını ise,  "Barış'a kadar şöyle buluyordum aşkı;  kimyasal problem, takıntılık, birini tavlamak istersin o sana bakmaz, inat edersin onu aşk zannedersin gibi daha materyalist bakış açımla böyle salak bir psikoloji yaptığım bir konuydu.. Barış'dan sonra; kolumu keserim, böbreğimi bile veririm gibi duygunun aşk olduğuna Barış'la anladım.." sözleriyle anlattı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...