Tgrt Haber

Gupse Özay’dan şaşırtan açıklama: Bu bebek bizim değil!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 15:03 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 15:23
Gupse Özay’dan şaşırtan açıklama: Bu bebek bizim değil!

Ünlü oyuncu Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Eşi Barış Arduç ve bebeğiyle doğum sonrası bir fotoğrafının sosyal medyada dolaştığını söyleyen Özay, “Bu biz değiliz, bu bebek de bizim değil” dedi.

Kaleme aldığı “Lohusa” isimli filmiyle konuşulan ünlü oyuncu Gupse Özay, filmin sete çıkmasını heyecanla bekliyor. Oyuncu Barış Arduç’la 2020 yılında evlenen ve mutlu bir beraberliği olan Özay,  sosyal medyada dolaşan ancak kendisine ait olmayan bir fotoğrafa açıklık getirdi. 

Gupse Özay’dan şaşırtan açıklama: Bu bebek bizim değil!

“BU BİZ DEĞİLİZ BEBEK DE BİZİM DEĞİL”

Ünlü oyuncu Gupse Özay, sosyal medyada kendisine ait olduğu sanılan bir fotoğrafla ilgili: Ya doğumdan beri şu fotoğraf dolaşıyor internette :) Bu biz değiliz ayol. Bebek de bizim değil. Photoshop! Yani fotoğraflarımızı alıp birleştirmişler. Ben full makyaj böyle bakımlı güzel doğurmadım inanın…” ifadeleriyle yanlışı düzeltti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...