Tgrt Haber

Gupse Özay'ın kızını görenler gözlerine inanamadı! 'Yok artık' dedirten benzerlik

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 May 2024 09:18 - Güncelleme : 20 May 2024 09:18
Gupse Özay'ın kızını görenler gözlerine inanamadı! 'Yok artık' dedirten benzerlik

Gupse Özay 2020 yılında kendisi gibi oyuncu Barış Arduç ile evlendi ve 2022 yılında ise kızını kucağına aldı. Çiftin gözlerden uzak büyüttüğü kızlarının ilk karesi ortaya çıktı. Fotoğrafı gören herkes, 'Bu kadar benzerlik olmaz' yorumunu yaptı.

Gupse Özay ile Barış Arduç​ çifti ailecek katıldıkları bir doğum günü kutlamasında poz verdi. Çiftin kızları Jan Asya​'nın yüzü ilk kez göründü. Sosyal medyada Jan Asya'nın annesine olan benzerliği hakkında binlerce yorum yapıldı.

BARIŞ ARDUÇ İLE GUPSE ÖZAY'IN KIZININ İLK GÖRÜNTÜSÜ 

Son olarak Lohusa filmiyle gündemde olan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti, katıldıkları kutlamada kızlarıyla birlikte poz verdi. Barış Arduç'un kucağındaki Jan Asya'lı kareyi oyuncu Esra Ruşan'ın paylaşırken, çiftin mutluluklarına beğeni yağdı. İlk kez net yüzü görünen 2 yaşındaki Jan Asya'nın anne Gupse Özay'a benzerliği dikkat çekti. 

Gupse Özay'ın kızını görenler gözlerine inanamadı! 'Yok artık' dedirten benzerlik - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...