Tgrt Haber

Hadise, Mehmet Dinçerler’e geri vermediği yüzüğü satınca şoke eden değeri ortaya çıktı: Parayı hayvanlara bağışladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Kasım 2022 13:36 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 14:38
Hadise, Mehmet Dinçerler’e geri vermediği yüzüğü satınca şoke eden değeri ortaya çıktı: Parayı hayvanlara bağışladı!

Hadise ile Mehmet Dinçerler, kısa süren evliliklerini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Ancak evlilikleri biten ünlü çiftle ilgili iddialar halen devam ediyor. İddiaya göre Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye evlenme teklifi ettiği gündemden düşmeyen yüzüğün değeri sonunda ortaya çıktı.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı​'nda aile arasında gerçekleştirdikleri bir törenle dünya evine giren şarkıcı Hadise​ ve iş insanı Mehmet Dinçerler​, 4 buçuk ay süren evliliklerinin ardından çekişmeli şekilde boşandı. Boşanma​ davasını açan Hadise’den düğün takılarını ve evlenme teklifi ettiği esnada hediye ettiği yüzüğü geri isteyen Dinçerler’in bu talebi geri çevrilmişti. Bunun üzerine oluşan yüzük krizi gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre Hadise, geçtiğimiz gün sattığı yüzüğün replika olduğunu öğrendi  

MEHMET DİNÇERLER’E YÜKLÜ MİKTARDA BORÇ VERDİ

Boşanma sürecinde Hadise’nin Mehmet Dinçerler'den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadığı öğrenilmişti. Ancak, Dinçerler Hadise’ye evlilik teklifinde taktığı üç milyon TL'lik yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istediği öne sürülmüştü. Mehmet Dinçlerler'in evlilik teklifi sırasında Hadise'ye hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzüğün yanı sıra düğünde takılan mücevherler ise şöyleydi: Dünyaca ünlü bir markanın 75 bin dolarlık bileziği, 10 tane beşibiryerde, pırlanta kolye, toplam değeri 250 bin TL olan bilezikler. Bunun üzerine Hadise, düğünde kendisine takılan takıları evliliği sırasında Mehmet Dinçlerler'e borç olarak verdiği yüklü miktardaki paranın yerine saymıştı.

Hadise, Mehmet Dinçerler’e geri vermediği yüzüğü satınca şoke eden değeri ortaya çıktı: Parayı hayvanlara bağışladı!

YÜZÜĞÜN PARASINI HAYVAN DERNEKLERİNE BAĞIŞLADI

Tüm bunların ardından 30 Eylül'de Mehmet Dinçerler'den tek celsede boşanan Hadise'nin, çok konuşulan yüzüğünün replika olduğu ortaya çıktı. Değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü satmak isteyen şarkıcı, gerçeği öğrenince şoke oldu. Yüzüğün değeri 10 bin dolar (183 bin TL) olduğu ortaya çıktı. Hadise, sattığı yüzüğün parasını hayvan derneklerine bağışladığı ileri sürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...