Tgrt Haber

Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Sohbet dakikalarca sürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ekim 2023 11:04 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 11:04

Paris Moda Haftası için Paris’e giden Hadise, kıyafetleriyle ilgi odağı olmayı başardı. Şarkıcı dünyaca ünlü isim Usher ile de dakikalarca sohbet etti. O anlara ait videoyu sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı, binlerce yorum aldı.

Hadise​, birçok ünlü isimler beraber Paris’te defileleri izlemeye gitti. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte, Hadise ve Usher’ın bir araya gelmesi ilgi çekti. Ayrıca defileye katılan Tuba Büyüküstün​ de dikakt çeken isimler arasında yer aldı. 

USHER VE HADİSE BİR ARADA

Tuba Büyüküstün, Ece Sükan ve Tuba Büyüküstün gibi isimlerin bulunduğu Paris​ Moda Haftası’na ilginç giyim tarzıyla dikkat çeken Usher da katıldı. Hadise ve Usher bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Hadise, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Sohbet dakikalarca sürdü

TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE HADİSE BİR ARADA

Paris’te yaşayan Tuba Büyüküstün, yakın arkadaşı Hadise ile beraber Paris Moda Haftası’na katıldı. İkili organizasyon yan yana yer alırken, Dünyaca ünlü şarkıcı Balqees ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İkilinin kıyafetine bu sefer hayranları beğeni yağdırdı. 

 

Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Sohbet dakikalarca sürdü

 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...