Tgrt Haber

Hadise, hakkında çıkan dedikodulara isyan bayrağını çekti: “Şantaj ve tehdit ediliyorum, Siz Allah mısınız?”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Kasım 2022 10:08 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 10:34
Hadise, hakkında çıkan dedikodulara isyan bayrağını çekti: “Şantaj ve tehdit ediliyorum, Siz Allah mısınız?”

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, hakkında çıkan iddialara adeta isyan etti. Bir grup tarafından taciz, tehdit ve şantaj uğradığını sosyal medya hesabından belirten ünlü şarkıcı, paylaşımına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK'ü de etiketledi.

İş insanı Mehmet Dinçerler'den boşanmasının ardından gündemden düşmeyen Hadise​, hakkında çıkan haberlerle ilgili isyan bayrağını çekti. Instagram ve Twitter'dan yaptığı paylaşımlarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve RTÜK'e de etiketliyen Hadise, Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler gördüm ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim” ifadesini kullandı.

"SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM"

Ünlü şarkıcı Hadise, medya hesaplarından elde edilen şu ifadelere sosyal yer verdi: " Bu mesajım tehdit​ ve sefer taciz edilen tüm kadınlar; susmayın, ben de susmuyorum ve asla susmayacağım . de olacak sevmeyen de.Beni koruyan, genellikle konuşmam.Adalete hep güvenirim.Ama bu hizmetlerim var! Müzikle mutlu olan,işime aşık olan ve aileme bakanı bir insanım.Ben hayatı, çektikleri ve yedilerimi çok seviyorum.Siz istediğiniz süre boyunca sahnede olacak, şarkılarımı çalmaya devam ediyor.

“BANA ROBERTO CARLOS BACAKLI DİYENLER OLDU”

“Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler gördüm ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim. Ben her şeyden önce bir kadınım, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hapishanede kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçen geçen göz ölümlerinden ortaya çıkarırken bana yine kürtaj yaptırmıştır dedi bu grubu. Bu insanlara göre metre oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj​ yapılıyor.

Hadise, hakkında çıkan dedikodulara isyan bayrağını çekti: “Şantaj ve tehdit ediliyorum, Siz Allah mısınız?”

“BU TECAVÜZÜN DURMASI İÇİN SAVAŞACAĞIM”

İnsan söylüyor ama insana sığacak bir şey değil bu yapmış. Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım. Özel hayatıma tecavüz​ ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık burdan tüm kadınlar, adalet bakanımıza, adalet görevlilerine sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit zorla özel hayata tecavüz ediliyor. Hiçbir kadın ünlü ya da ünsüz bu şekilde tehdit edemez, hiç böyle bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün hapishanesi için savaşacağım! Sadece kendim için değil, benim gibi aynı şeyleri yaşayan, yaşayan kadınlar ve kadın meslektaşlarım için savaşacağım.”

Siz kimsiniz? Allah mısınız siz? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok! Burdan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum. Bu insan hakkında bel altı konuşmayı kendinde gören programların kesinlikle kontrol altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değil.

Saygılarımla,

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...