Tgrt Haber

Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler’in kriz nedeni belli oldu: Biri çocuk istiyor, diğeri istemiyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2022 11:28 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 11:56
Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler’in kriz nedeni belli oldu: Biri çocuk istiyor, diğeri istemiyor

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, mayıs ayında sessiz sedasız dünya evine girmişti. Evliliklerinin 4. ayında kriz yaşayan çiftin ayrılık kararında olduğu iddia edilse de ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz mayıs ayında aile arasında sade bir törenle evlenen ünlü şarkıcı Hadise​ ve İş insanı Mehmet Dinçerler​ arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hadise, birkaç gün önce verdiği konser esnasında duygusal bir şarkı söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu. Hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanan bu durumun nedeni şimdilerde belli oldu. İddiaya göre Hadise eşi Mehmet Dinçerler ile kriz​ yaşıyor. Krizin nedeni ise Mehmet Dinçerler’in çocuk istemesi ancak Hadise’nin yoğun iş temposu nedeniyle henüz anne olmayı kabul etmemesi olarak biliniyor.

HADİSE VE MEHMET DİNÇERLER YÜZÜKLERİ ÇIKARDI

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 4 ay önce nikah masasına oturan Hadise’nin evlendikten sonraki tüm konserlerinde eşi Mehmet Dinçerler'in evlilik​ teklifi ettiği 3 milyon liralık pırlanta yüzüğü hep parmağındaydı. Ancak ünlü şarkıcının son konserinde yüzüğünün parmağında olmaması dikkat çekti. Dün akşam bir etkinlikte görüntülenen Mehmet Dinçerler’in de aynı şekilde yüzüğünü takmaması ayrılık iddiasını güçlendirdi.

Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler’in kriz nedeni belli oldu: Biri çocuk istiyor, diğeri istemiyor

KRİZ NEDENİ ÇOCUK OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Konuyla ilgili Hadise’nin yakın çevresi, her şeyin yolunda olduğunu ve iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi. Ancak ünlü çiftin arasındaki krizin nedeni belli oldu. İddiaya göre Dinçerler’in çocuk istemesine rağmen Hadise’nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya sıcak bakmaması büyük bir krize neden oldu. Ancak annelerin çifti barıştırmak için çaba harcadığı da söylentiler arasında…

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...