Tgrt Haber

Hadise, konserinde sahneye çıkarttığı hayranıyla ağladı… Paylaşıma yazdığı not dikkat çekti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2023 10:31 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 11:43
Hadise, konserinde sahneye çıkarttığı hayranıyla ağladı… Paylaşıma yazdığı not dikkat çekti!

Önceki gün verdiği konserde başörtülü bir hayranını sahneye davet eden Hadise, o anları sosyal medya hesabından “Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik” sözleriyle paylaştı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Hadise​, dün akşam verdiği konserden paylaştığı son pozlarla gündem oldu. Başörtülü bir hayranını sahneye çıkaran Hadise’nin yazdığı not dikkat çekti.  

Hadise, konserinde sahneye çıkarttığı hayranıyla ağladı… Paylaşıma yazdığı not dikkat çekti!

“BİZ ASLINA BAKARSAK BİR ŞARKIYLA NELER YAŞAMIŞIZ”

Ünlü sanatçı Hadise son olarak konserinde sahneye çıkardığı Ayşegül adındaki bir hayranıyla pozlarını paylaştı. Hadise, paylaştığı fotoğraflarını altına ise şu notları düştü: "Dün akşam seyirci arasında Küçük Bir Yol şarkım çalmaya başladığında Ayşegül’ü gördüm... Küçük Bir Yol şarkımla olan derin bağını hissettim ve gel yanıma dedim”

"Fotoğrafa baktığınızda aslına bakarsak ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın. Ayşegül; 'Ben de hep sıfırdayım' dedi tam şarkımızın o kısmında. Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik.  Bana parmağındaki yüzüğü armağan etti, Ayşegül ve o yüzük hâlâ parmağımda. Biz aslına bakarsak bir şarkıyla neler yaşamışız, hissetmişiz. Müzik, sanat hep olsun, bizleri duygularımızla böyle bir araya getirsin. Ayşegül, Hadise fark etmez. Hepimiz çok özeliz ve kendi küçük yolumuz ilerliyoruz." 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...