Tgrt Haber

Hadise ve ablası arasında küslük bitti! Tüm kardeşler doğum gününde buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
26 Ekim 2023 15:12 - Güncelleme : 26 Ekim 2023 15:12
Hadise ve ablası arasında küslük bitti! Tüm kardeşler doğum gününde buluştu

Aralarının bir süredir açık olduğu iddia edilen Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz aralarındaki buzları eritti. Yıllardır ailesiyle ilgili problem yaşadığı iddia edilen Hadise doğum gününü ablasıyla kutladı.

Şarkıcı Hadise​, bir süredir küs olduğu iddia edilen ablası Hülya Açıkgöz ile barıştı. Kardeşi Hadise’nin doğum gününde paylaşım yapan Hülya Açıkgöz, aralarında bir problem olmadığını göstermiş oldu.

HADİSE VE ABLASI ARASINDAKİ BUZLAR ERİDİ 

Hadise’nin yıllardır ailesiyle problem yaşadığı iddia ediliyordu. Hadise doğum gününü ailesiyle birlikte kutladı. Babası ve kız kardeşinin yanı sıra arasının açık olduğu konuşulan ablası Hülya Açıkgöz de kutlamada yer aldı.

Hadise ve ablası arasında küslük bitti! Tüm kardeşler doğum gününde buluştu

HADİSE VE ABLASI ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Açıkgöz sert açıklamalar yapmış "Konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz" demişti. Takvim'in haberine göre; Menajerliğini yapan ablasıyla tüm iş ilişkisini kestiği gibi davalık da olmuştu. Hadise verdiği röportajda ailesinden bahsederken ise gözyaşlarına boğulmuştu.

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...