Tgrt Haber

Hadise'den basın mensuplarına Beren Saat tepkisi! 'Bu ne saygısızlık''

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2024 11:53 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 12:00
Hadise'den basın mensuplarına Beren Saat tepkisi! 'Bu ne saygısızlık''

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti Bodrum'da tekne tatilinde muhabirler tarafından görüntülendi. Muhabirin Beren Saat hakkında çirkin ifadeleri tepki toplarken, konuyla ilgili Hadise'den de yeni bir paylaşım geldi.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile eşi oyuncu Beren Saat, son olarak tekne tatili yaparken objektiflere yakalandı. Beren Saat tek başına denize girerken muhabirler tarafından görüntülendi ve o anda muhabirlerin arasındaki diyalog tepki topladı. 

HADİSE'DEN BEREN SAAT DESTEĞİ 

Sosyal medyada Beren Saat'i görüntüleyen basın mensuplarının çirkin sözlerine,  "Bu röntgenciliktir", "Bu ne saygısızlık", "Rezillik ya" yorumları yapılırken Hadise de yapılanlara tepki gösterdi. 

Hadise'den basın mensuplarına Beren Saat tepkisi! 'Bu ne saygısızlık'' - 1. Resim

Hadise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İşte kadına taciz! İşte özel hayata tecavüz! Bu pis düşüncelere röportaj vermek, açıklama yapmak zorunda değilim! Bir daha 'Hadise neden magazincilere konuşmuyor?' haberi yaptığınızda aklınıza bu video gelsin!" dedi. 

Hadise'den basın mensuplarına Beren Saat tepkisi! 'Bu ne saygısızlık'' - 2. Resim

Sözlerine devam eden Hadise, "İşini hakkıyla, ahlakıyla yapan tüm emekçileri tenzih ediyorum" diyerek paylaşımını bitirdi. 

Hadise'den basın mensuplarına Beren Saat tepkisi! 'Bu ne saygısızlık'' - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...