Tgrt Haber

Hadise’den Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddialarına şaşırtan cevap!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 13:28 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 15:11
Hadise’den Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddialarına şaşırtan cevap!

Ünlü sanatçı Hadise İstanbul’daki son konserinde eski eşi Mehmet Dinçerler ile hakkında çıkan barıştığı iddialarına son noktayı koydu. Ünlü şarkıcı, “Bizde bir kitap tekrar okunmaz” dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise​, geçtiğimiz günlerde Instagram​ hesabından yayınladığı bir fotoğraf sebebiyle eski eşi Mehmet Dinçerler​ ile barıştığı iddialarını beraberinde getirmişti. Hesabından çizgili gömlek giyen bir erkeğin fotoğrafını yayınlayarak kalp emojisi koyan Hadise’ye yorumlar yağmur gibi yağmıştı. Konserinde hakkındaki barışma​ iddiasına değinen Hadise ise "Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek gönderme yaptı. 

Hadise’den Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddialarına şaşırtan cevap!

“BİZDE BİR KİTAP TEKRAR OKUNMAZ”

Yoğun konser​ maratonuna devam eden Hadise, dün akşam İzmir'de sahneye çıktı. Süperman şarkısını okurken bir hayranının pankartını gören Hadise, Eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı yönündeki haberlere atıfta bulunarak "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap tekrar okunmaz" diyerek barışma iddialarıyla ilgili her şeyi yalanladı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...