Tgrt Haber

Hafsanur Sancaktutan ablasıyla yan yana geldi! Ayırt etmek neredeyse imkansız oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
13 Ekim 2023 13:24 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 13:24

Geçtiğimiz günlerde kuaför çıkışı görüntülenen Hafsanur Sancaktutan’a kendisinden 1 yaş büyük ablası da eşlik etti. Birbirlerine çok benzeyen abla kardeşi ayırmak neredeyse imkansız hale geldi.

Son olarak Kerem Bürsin ile Ya Çok Seversen​ dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan​, ilk kez kamera karşısına ablasıyla geçti. Saçlarını kestiren Sancaktutan’ın yanındaki kadının oyuncuya çok benzemesi muhabirlerin de dikkatini çekti.

HAFSANUR SANCAKTUTAN'IN ABLASINI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI 

Ya Çok Seversen dizisinin final yapmasının ardından yeni projeleri okuyan oyuncu Hafsanur Sancaktutan, kendini bakıma verdi. Kuaför çıkışı görüntülenen oyuncu, yeni imajıyla objektiflere gülümserken, yanındaki ablasının imajı da dikkat çekti. Ablasının kendisinden 1 yaş büyük olduğunu açıklayan Sancaktutan, muhabirlerin kendisine çok benzediğini söylemesi üzerine, “Simamız, gülüşümüz birbirine benziyor. Ama ablam sarışın oradan ayrılıyoruz. “dedi.

Hafsanur Sancaktutan ablasıyla yan yana geldi! Ayırt etmek neredeyse imkansız oldu

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

20 Mart 2000 yılında doğan Hafsanur Sancaktutan, aslen Rizelidire.  2018 yılında yayınlanan 'Gülperi' dizisinde ekranlara ilk kez adım atan Sancaktutan, Aşk Ağlatır, Son Yaz dizilerinde rol aldı. Hafsanur Sancaktutan ayrıca Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi olmuştur. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

Kaynak: Tv100.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...