Tgrt Haber

Hafsanur Sancaktutan kötü haberi sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2023 16:35 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 16:50
Hafsanur Sancaktutan kötü haberi sosyal medyadan duyurdu

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’dan sevenlerini üzen haber geldi. Oyuncu sosyal medya hesabından koranavirüse yakalandığını duyurdu.

Son olarak Ya Çok Seversen​ dizisinde Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıkan Hafsanur Sancaktutan’dan kötü haber geldi. Son olarak Kerem Bürsin​ ile katıldığı ödül töreninde görüntülenen oyuncu, koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan açıkladı.

HAFSANUR SANCAKTUTAN​'DAN KÖTÜ HABER 

Genç oyuncu hastalığı hakkında paylaşımda bulundu. Kedisi ile bir selfie çekilip paylaşan Hafsanur Sancaktutan paylaşımına, "4. Covid oluşumuzu andık" notunu ekledi.

Hafsanur Sancaktutan kötü haberi sosyal medyadan duyurdu

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

20 Mart 2000 doğumlu Hafsanur Sancaktutan, baba tarafından aslen Rizelidir. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. 2018-2019 yılları arasında Gülperi adlı dizide "Fidan" karakterini oynayan oyuncu asıl çıkışını 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakteriyle yakaladı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...