Tgrt Haber

Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı ikiye böldü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Haziran 2024 16:02 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 16:02
Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı ikiye böldü

Oyuncu Birce Akalay, 40’ncı yaş gününü arkadaşları ve sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte kutladı. Hakan Kurtaş'ın röportaj esnasından sevgilisi Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı ikiye böldü.

Son olarak yer aldığı Kuş Uçuşu ile beğeni toplayan Birce Akalay​ yeni yaşını düzenlenen bir partiyle kutladı. Birçok ünlünün katıldığı geceye, Hakan Kurtaş'ın bakışları damga vurdu. 

HAKAN KURTAŞ'IN BAKIŞLARI SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ 

Röportaj Birce Aklay, "Aslında doğum günüm 10 gün önceydi ama arkadaşlarımın dönmesini bekledim. 40 yaş olduğu için böyle özel bir kutlama olsun istedim. Normalde ufak tefek kutlamaları seviyorum ama bu sefer kalabalık olsun istedim" derken, sevgilisi Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı karıştırdı. Kimi sosyal medya​ kullanıcıları, Kurtaş2ın hareketlerini yapmacık bulurken, kimileri de 'Çok seviyor' yorumlarını yaptı. 

Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı ikiye böldü - 1. Resim

Hakan Kurtaş'ın Birce Akalay'a bakışları sosyal medyayı ikiye böldü - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...