Tgrt Haber

Hakan Peker belediye başkanı adayı mı oluyor? ‘Çok güzel projelerim var’

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ağustos 2023 15:00 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 16:07
Hakan Peker belediye başkanı adayı mı oluyor? ‘Çok güzel projelerim var’

90’ların efsane popçusu Hakan Peker’in siyasete atılacağı ileri sürüldü. Belediye başkanlığı için aday olacağı konuşulan Hakan Peker ise sosyal medya hesabından konuya yeşil ışık yakan bir açıklamada bulundu.

Ateşini Yolla Bana, Karam, Bir Efsane gibi unutulmaz şarkıları dillere pelesenk olan Hakan Peker’in belediye başkanı adayı olacağı iddiası gündem oldu. Peker’den ilgili açıklama çok geçmeden geldi. Ünlü sanatçı, “Çok güzel projelerim var. Kısmet diyelim şimdilik” dedi.

Hakan Peker belediye başkanı adayı mı oluyor? ‘Çok güzel projelerim var’

SAFRANBOLU​ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞI İDDİA EDİLDİ!

Unutulmaz şarkılara imza atan Hakan Peker​ sosyal medyayı salladı. 31 Mart'taki seçimlerde Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddia edildi.

Peker, "2024 yerel seçimlerinde Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı" iddiasına dikkat çeken bir cevap verdi. Hakan Peker, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verirken şu ifadeyi kullandı: "Belli mi olur çok güzel projelerim var. Sanat kültür kenti, Unesco tarihi miras şehirler arasında yılar önce yerini aldı. Çok güzel projelerim var. Kısmet diyelim şimdilik... O zaman ateşini yola bana!"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...