Tgrt Haber

Hakan Sabancı’nın tek lafı yetti! Hande Erçel, hemen harekete geçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 16:57 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 16:57
Hakan Sabancı’nın tek lafı yetti! Hande Erçel, hemen harekete geçti

Oyunculuğu bıraktığı iddia edilen Hande Erçel, uzun süredir şoförlüğünü yapan kişiyi birlikte olduğu Hakan Sabancı’nın isteği üzerine işten çıkardı.

Bir yıldır birlikte olduğu Hakan Sabancı​ ile evleneceği konuşulan Hande Erçel​, sosyal  medya hesabından ‘oyuncu’ yazısını kaldırmasıyla dikkat çekmişti. Erçel son olarak ise Hakan Sabancı'nın isteği üzerine uzun süredir çalıştığı şoförünün işine son vermesiyle haber oldu. 

HAKAN SABANCI, ŞOFÖRÜ KENDİ BULDU 

Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre, şoförünün işine son veren Hande Erçel'e Hakan Sabancı, kendi bulduğu şoförü, tahsis etti. Tüm davetlere birlikte katılan iki ismin evlilik​ kararı aldığı iddia edildi. 

Hakan Sabancı’nın tek lafı yetti! Hande Erçel, hemen harekete geçti

OYUNCULUĞU BIRAKIYOR İDDİASI 

Sosyal medya hesabından oyuncu​ yazısını silen Erçel, tüm yer aldığı dizilerdeki fotoğraflarını da kaldırınca ‘Oyunculuğu bırakıyor’ haberlerine neden oldu. Erçel’in resim ve yağlı boyayı tutkusunu bilen Hakan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'e bir sürpriz yaptı. Hande Erçel'le birlikte Levent Sanayi'ye giden Hakan Sabancı, Sanat Atölyesi kiralamak için birçok dükkânı birlikte gezdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...