Tgrt Haber

Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın servet değerindeki saatine takıldı! Sosyal medya birbirine girdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Nisan 2023 10:02 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 10:41
Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın servet değerindeki saatine takıldı! Sosyal medya birbirine girdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile Hatay’daki depremzede çocukları ziyaret etti. Nur Tuğba ile program sunan Hakan Ural, Ilıcalı’nın bu ziyaretiyle ilgili konuşurken kolundaki saatin fiyatına takılınca sosyal medyada gündeme oturdu.

Depremzede çocuklara moral vermek amacıyla Hatay​'daki Kardeşlik Kenti'ni ziyarete giden Acun Ilıcalı​ ve kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya,Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop! "filminin depremzede çocuklar için yapılan özel gösterimine katıldı. Canlı yayında Ilıcalı'nın çocukları sevindirmesiyle ilgili konuşulurken araya giren Hakan Ural​ "Kolundaki saat 120 bin Euro... Konuşmuyorum" deyince Nur Tuğba konuyu değiştirdi.

Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın servet değerindeki saatine takıldı! Sosyal medya birbirine girdi

ACUN ILICALI'NIN SAATİNE DİKKAT ÇEKTİ

Gündemle ilgili yorumlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Hakan Ural, Acun Ilıcalı'yla ilgili haberi izlerken saatine takıldı. Partneri Nur Tuğba Acun Ilıcalı'nın çocuklarla zaman geçirmesinin çok güzel olduğunu söylerken Hakan Ural da "Kolundaki saat 120 bin Euro... Konuşmuyorum" dedi. Kısa süreli duraksayan Nur Tuğba da "Allah... Tamam, geçiyorum" diyerek konuyu değiştirdi. Hakan Ural'ın bu sözlerinin ardından sosyal medyada tepkiler peş peşe geldi. İnsanlar Acun Ilıcalı'nın yardımlarının yanında Hakan Ural'ın saat konusunda yorum yapmasına bir anlam veremedi. Sosyal medya kullanıcıları, Acun’un depremin başından bu yana yaptığı yardımlar ve bağış kampanyalarına destekleri ile herkesin takdirini kazandığını, burada saatinin konuşulmasının hiç hoş olmadığını belirtti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...