Tgrt Haber
Magazin - Magazin
7 saat 17 dakika önce

Yalan'ın Melike'si Aslıhan Güner'e ilkokul öğrencilerinden sevgi seli

Yalan dizisinde oynadığı Melike karakteriyle beğen toplayan Aslıhan Güner, çekim yapılan Beykoz Otağtepe’de bulunan bir ilkokulun öğrencilerin sevgi dolu tezahüratları karşısında çok duygulandı.
 - Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu
8 saat 3 dakika önce

Dizi dünyasını kahreden ölüm: Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti! Acı haberi Hamdi Alkan duyurdu

Sinema ve televizyon dünyasının önemli ismi senarist Can Sinan Tekgündüz bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Can Sinan'ın ölüm haberi yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan duyurdu.
Magazin - Magazin
8 saat 17 dakika önce

MasterChef'te Semih Mehmet Şef'le kavga etti! Önlüğünü fırlatıp stüdyoyu terk etti

MasterChef yarışmasının son yayınlanan fragmanında yaşanan kavga seyirciyi endişelendirdi. Mehmet Şef ile tartışan yarışmanın iddialı ismi Semih, önlüğünü fırlatarak stüdyoyu terk etti.
 - Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu
8 saat 52 dakika önce

Dilan Çıtak ağlaya ağlaya kendini savundu! "Yaptığımdan asla utanmıyorum"

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, kedisini pusete koymak istemeyince kabin görevlisiyle tartışmıştı. Kabin görevlisine şiddet uygulayan Dilan Çıtak, daha sonra ise polis memuruna "Yerler seni koçum" sözleriyle zor anlar yaşatmıştı. Ağlayarak video çeken Dİlan Çıtak Tatlıses, "Yaptığımdan asla utanmıyorum" dedi.
Magazin - Magazin
9 saat 36 dakika önce

Aldatma iddiaları vardı! Ümit Erdim ilk kez boşanma hakkında konuştu

Seda Çınar'dan 2 ay önce boşanan Ümit Erdim, katıldığı etkinlikte ilk kez hakkında çıkan iddialar ile ilgili konuştu. Eşini aldattığı iddia edilen Ümit Erdim, çıkan haberleri yalanlayarak, "şiddetli geçimsizlik" dedi.
Magazin - Magazin
10 saat 7 dakika önce

Ali Sabancı ailesiyle geçirdiği korkunç kaza hakkında ilk kez konuştu! Sorduğu ilk soru meğer buymuş

Ali Sabancı, geçtiğimiz yaz eşi ve 2 oğluyla birlikte Leros Adası'nda botuyla kayalıklara çarparak ciddi bir kaza yaşamıştı. Kazanın ardından birçok ameliyat geçiren Ali Sabancı 13 ay sonra ilk kez kaza hakkında konuştu. Ali Sabancı, “ Eşimin suratı parçalandı. Ben galiba 10 veya 11 ameliyat oldum” dedi.
 - 'Müstehcenlik' suçundan tutuklanmıştı
20 saat 46 dakika önce

'Müstehcenlik' suçundan tutuklanan Ahmet Sonuç'tan (Jahrein) ilk açıklama! 

'Müstehcenlik' suçlamasıyla tutuklanan ünlü sosyal medya yayıncısı Ahmet Sonuç (Jahrein adı ile biliniyor) cezaevinden ilk kez takipçilerine mesaj yolladı. Avukatı Burhanettin Mumcuoğlu aracılığı ile konuşan Jahrein'in notu sosyal medyada gündem oldu. 
Magazin - Magazin
18 Eylül 2024 - 17:36

Programı biten Demet Akalın ilk kez konuştu! Acun Ilıcalı'ya laf atmadan duramadı

Şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz sezon Jess Molho ile beraber "Demet ve Jess'le Gel Konuşalım" programıyla ekranda yer almıştı. Program bu sezon yayından kaldırılırken, konuyla ilgili gelen soruya ilk kez cevap veren Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya laf attı.
 - Birce Akalay'a sarılarak ağladı
18 Eylül 2024 - 16:19

İrem Sak, Birce Akalay'ın omzunda ağladı! Babasına gözyaşları içinde veda etti

Oyuncu İrem Sak'ın babası mide kanaması nedeniyle 75 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Şemsettin Sak'ın cenazesi bugün kılınan öğle namazının ardından defnedildi. Ayakta durmakta güçlük çeken İrem Sak'a yakın arkadaşı Birce Akalay destek oldu.
 - Olay ilk kez İbrahim Tatlıses'e soruldu
18 Eylül 2024 - 15:41

Dilan Çıtak Tatlıses kabin görevlisine saldırmıştı! İbrahim Tatlıses'e ilk kez kızı soruldu, verdiği cevap olay oldu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kendisini uyaran kabin memuru ile tartışmış ve saldırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada gündem olan görüntüler baba İbrahim Tatlıses'e de soruldu.
 - Kıyafeti dikkat çekti, sosyal medya yıkıldı
18 Eylül 2024 - 14:59

Acun Ilıcalı'dan Beştepe paylaşımı! Kıyafeti dikkat çekti, sosyal medya yıkıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Beştepe'de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etmişti. O isimlerin arasında Acun Ilıcalı da vardı. Acun o anları bugün sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın altına Acun'un giydiği takım elbise üzerinden çok sayıda yorum yapıldı.
 - Tek hareketle cevap verdi
18 Eylül 2024 - 14:46

Bahar Candan ve Nihal Candan hakim karşında! ''Kardeşiniz Tahliye Olur mu?'' sorusuna tek hamlelik cevap

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanması devam ediyor. Adliyeye ananesi ile gelen Nihal Candan, "Kardeşinizin tahliye olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna tek eliyle kalp işareti yaparak cevap verdi.
 - İdo Tatlıses'in eşinden manidar paylaşım geldi
18 Eylül 2024 - 12:49

Dilan Çıtak Tatlıses'in olaylı gecesinin ardından Yasemin Şefkatli'den manidar paylaşım

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in önce bir hostesle daha sonra ise polisle tartışması ortaya çıkmış ve hakkında işlem başlatılmıştı. Arasının kötü olduğu kardeşi İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'den ise manidar bir paylaşım geldi.
Magazin - Magazin
18 Eylül 2024 - 12:15

Hasan Can Kaya'nın acı günü! Halasını kaybetti

Konuşanlar programının sevilen ismi Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla halasını kaybettiğini duyurdu. Üzüntüsünü sevenleriyle paylaşan komedyen, "Kimseden bir şey istemeden gitti bu dünyadan" dedi.
Magazin - Magazin
18 Eylül 2024 - 11:37

Sertap Erener'in korktuğu başına geldi! Üzen haberi sosyal medyadan paylaştı

Şarkıcı Sertap Erener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzmir konserini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. "32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur " diyen Sertap Erener, gerekli koşulların sağlanamaması nedeniyle konserini iptal ettiğini duyurdu.
 - Bu sefer polis memuruyla tartıştı
18 Eylül 2024 - 10:30

Hostesin ardından Dilan Çıtak Tatlıses bu sefer polisle tartıştı! "Yerler seni koçum"

Dilan Çıtak Tatlıses, dün Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta hostesle tartışmış ve hostese saldırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Dilan Çıtak Tatlıses'in daha sonra ise polislerle tartıştığı ortaya çıktı. Polis Noktasına götürülmek istenen Dilan Çıtak, "Yerler seni koçum" diyerek polisle de tartıştı.
 - Hamile iddiaları ortaya çıktı
18 Eylül 2024 - 09:42

Son paylaşımı şarkıcı Karsu'yu ele verdi! Hamile iddiaları güçlendi

Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez uzun zamandır aşk yaşadığı Mike Schrama ile temmuz ayında evlenmişti. Dün konser veren Karsu'nun son hali hamilelik iddialarını güçlendirdi.
 - Dilan Çıtak Tatlıses'ten ilk açıklama
18 Eylül 2024 - 09:15

Dilan Çıtak Tatlıses kabin görevlisine saldırmıştı! Şiddet sonrası ilk açıklama geldi

Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta, kedisi konusunda kendisini uyaran hostese saldıran İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. O anlara ait video ortaya çıkarken, Dilan Çıtak Tatlıses, "Kedime kötü tutum sergiledi" dedi.
Magazin - Magazin
17 Eylül 2024 - 18:39

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım dünyaevine girdi! Gözlerden uzak düğün gündem oldu: İşte İtalya'dan ilk kareler

Uzun süredir birliktelik yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'da dünya evine girdi. Gözlerden uzak bir düğünü tercih eden ünlü çiftin Roma'daki nikahından fotoğraflar da geldi. İşte ilk kareler...
 - Kabin memurunu darp etti
17 Eylül 2024 - 17:43

Uçakta kedi kavgası! Dilan Çıtak Tatlıses kabin memurunu darp etti

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum – İstanbul seferi sırasında kedisini pusetten çıkarıp yanına alınca görevliler tarafından uyarıldı. Kedisini pusete koymayı reddeden Dilan Çıtak bu esnada kabin memuruna fiziksel şiddet uyguladı.
Sona Git