Tgrt Haber

Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
29 Kasım 2023 11:55 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 12:00
Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz

Polat çiftinin sosyal medya hesabından paylaştığı 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafındaki isimlere soruşturma başlatıldı. Masada yer alan ve şuanda Amerika’da olan fenomen Eylül Öztürk yaptığı açıklamada, "Soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Demek ki sona yaklaşıyoruz.” dedi.

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından tüm fenomenlere yönelik başlatılan inceleme sonucunda Polat ailesinin paylaştığı ve karede yer alan tüm fenomenlere yönelik yurt dışına çıkma yasağı getirildi. Fotoğrafta yer alan Eylül Öztürk’ten ilk paylaşım geldi.

“DEMEK Kİ SONA YAKLAŞIYORUZ”

Kara para aklama​ suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat​ ve Engin Polat​ çiftine yönelik soruşturma kapsamında, sosyal medyada gündem olan yemek masası fotoğrafındaki fenomenler arasında yer alan Eylül Öztürk, soruşturma haberleri sonrası sosyal medyadan açıklama yaparak, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" dedi.

Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz

Çok büyük sınavdan geçtiğini söyleyen Öztürk, "Allah'ım sen bu sınavın sonunu güzel kıl, mükafatını tez zamanda göster. Çok büyük bir sınavdan geçiyorum arkadaşlar. Sonunda bir şey olmayacağına kendiniz eminsiniz belki ama itibarınız, binlerce kişinin binlerce şey söylemesi... Bu yara bende hiç geçmeyecek yani. Çok zor... Yaşayan anlayamaz" ifadelerini kullandı.

Hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz

“PASAPORTUM İPTALKEN TÜRKİYE’YE NASIL DÖNECEĞİM”

Amerika’da yaşayan Eylül Öztürk, pasaportunun iptal edilmesi sonrası Türkiye’ye nasıl döneceği ile ilgili avukatıyla yaptığı görüşme sonrası, "Şimdi konuyu sordum, pasaportum askıya alındığı için (yurt dışı yasağı aynı zamanda pasaportun geçici de olsa iptali demek) eğer savcılık bir ifade isterse benden buradan bir kağıt alarak Türkiye'ye gelebiliyormuşum ifade vermek için. 'Ondan sorun çıkmaz, evrakla hallediliyor' dedi. Ben çünkü pasaportum iptalken nasıl döneceğim, dönmem gerekirse diye sordum. Savcı isterse konsoloslukta da ifade verebiliyormuşum. Tabi ifade vermem gerekirse. Şu anda bir araştırma var ama bir ifade talebi olur mu olmaz mı bilmiyorum. Yarın tekrar kontrol edilecekmiş. 'Süreci takip edeceğiz' dedi. Bakalım süreç ne gösterecek. Ben de paylaşırım sizinle." dedi. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Taner sayil30 Kasım 2023 03:17

Sen merak etme türkiye seni ordan her türlü alır,sonunu bizde merak ettik, doğrusu..

Sonraki Haber Yükleniyor...