Tgrt Haber

Haldun Dormen hayat enerjisinin sırrını açıkladı! "Aman gençler buna dikkat etsin"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
10 Eylül 2024 14:41 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 14:43
Haldun Dormen hayat enerjisinin sırrını açıkladı! "Aman gençler buna dikkat etsin"

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, 96 yaşında olmasına rağmen sahneleri bırakmadı. Katıldığı programda yaşama azmini ve enerjisinin sırrını paylaşan Haldun Dormen, “Her şeyi yeteri kadar tüketiyorum” dedi.

96 yaşında olmasına rağmen kurduğu tiyatro​ ile bire bir ilgilenen Haldun Dormen, konuk olduğu programda, enerjisinin kaynağının ne olduğu soruldu. 

HALDUN DORMEN HAYAT ENERJİSİNİN SIRRINI AÇIKLADI 

Sunucunun, "Haldun abi biz bu yaşta dışarı çıkmaya bazen üşeniyoruz. Sizin bu enerjinizin sırrı nedir?" sorusuna, Haldun Dormen, her şeyi yeteri kadar tüketmek gerektiğini belirtti. 

Hayat enerjisinin sırrını açıklayan Haldun Dormen, "Hemen veriyorum. Doz benim için çok önemli" dedi. Haldun Dormen, hayatının her alanında dostlukta da, sahnede de, sofrada dozu aşmamaya dikkat ettiğini belirtti.

Haldun Dormen hayat enerjisinin sırrını açıkladı! "Aman gençler buna dikkat etsin" - 1. Resim

HALDUN DORMEN KİMDİR?

5 Nisan 1928 doğumlu Haldun Dormen, aslen Mersinlidir. 1955 yılında Dormen Tiyatrosu’nu kuran Haldun Dormen, 30 yıl boyunca aralıksız tiyatro yaptı. Dormen, 1959'da halkla ilişkiler alanında dünyaca tanınan bir isim olan Betül Mardin ile evlendi. Sekiz yıl süren bu evliliğinden Ömer adlı bir oğlu dünyaya gelmiştir.

Haldun Dormen hayat enerjisinin sırrını açıkladı! "Aman gençler buna dikkat etsin" - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmail13 Şubat 2022 13:59

Sayın bakanım. Bulunduğumuz muhitte tarım satış kooperatifi mağazası var. İlk defa tarım satış koopatifi mağazası ayçiçek yağı indirimi yaptı 109 Denetimler bitti 129 küsür TL. Denetim denetim

Sonraki Haber Yükleniyor...