Tgrt Haber

Halil Ergün, obezite ameliyatı iddialarına ateş püskürdü: Kıskanmayın

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 11:47 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 11:47
Halil Ergün, obezite ameliyatı iddialarına ateş püskürdü: Kıskanmayın

Yaprak Dökümü’nün Ali Rıza Bey’i Halil Ergün, son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 40 kilo veren oyuncu, obezite ameliyatı olduğu iddialarını yalanlayarak “Kıskanmayın” dedi.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan dizide emekli bir kaymakam olan aile babası Ali Rıza Bey'i oynayan Halil Ergün yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü ismin obezite ameliyatı olduğu iddia edilmişti. 2. Sayfa'nın haberine göre Halil Ergün, bu iddialara sert çıktı. Geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 40 kilo veren oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı.

HALİL ERGÜN İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

2.Sayfa’da yer alan iddialara göre; 20 günde 11 kilo ve toplamda 40 kilo veren Halil Ergün, magazin gündemine bomba gibi düştü. Obezite ameliyatı olduğu iddiasına ateş püsküren Ergün açıklamasında "Gençleştim, bedenimle barıştım, kendimin farkına vardım. Kıskanmayın! Hiç öyle ameliyat falan yok!" dedi.

Halil Ergün, obezite ameliyatı iddialarına ateş püskürdü: Kıskanmayın

HALİL ERGÜN KİMDİR?

8 Eylül 1946 Bursa doğumlu Halil Ergün, İstanbul Haydarpaşa Lisesi ve Bursa Atatürk Lisesinde okuduktan sonra Pertevniyal Lisesi'nden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde okudu. Halk Oyuncuları'nda Teneke adlı oyunla profesyonel oldu. Usta oyuncu 2006 yılından 2010'a kadar yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Emekli Kaymakam "Ali Rıza Tekin" karakterini oynadı. Oyuncu 2021 yılında Misafir dizisinde rol aldı ve yakında başlayacak Güzel Atlar Diyarı’nda rol alacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...