Tgrt Haber

Halit Ergenç bilimkurgu dizisinde oynamaya hazırlanıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2023 16:50 - Güncelleme : 29 May 2023 17:41
Halit Ergenç bilimkurgu dizisinde oynamaya hazırlanıyor!

Medyapım'ın ses getirecek yeni bilimkurgu dizisi projesi 'Numen' yakında Disney Plus'ta yayına girmeye hazırlanıyor. Numen’in kadrosu gündem oldu. Başrolünde Halit Ergenç’in yer alacağı dizi şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye Gazetesi’nden derlenen bilgiye göre; Yapımcı Fatih Aksoy'un sahibi olduğu Medyapım, yeni sezona damga vuracak dizi projelerinin hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezona 3 iddialı dizi hazırlayan Medyapım, bazı oyuncularla ve değişmez adresi FOX TV​ ile anlaştı. FOX TV'de yayımlanacak, başrolünde Hilal Altınbilek​'in yer alacağı 'Hudutsuz Sevda', 'Kirli Sepeti' ve 'Çirkin' adlı 3 dizinin hazırlıklarını sürdüren Medyapım, yakında Disney Plus'ta yayımlanacak olan 'Numen' için de çalışmalarına devam ediyor. 

HALİT ERGENÇ GERİ DÖNÜYOR

Yakında Disney Plus'ta yayımlanacak olan 'Numen' adlı bilim kurgu dizisinin başrollerinde son olarak Star TV’de yayımlanan ‘Babil’ adlı dizide rol alan Halit Ergenç, Songül Öden ve Melis Sezen yer alacak. Yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu, Boran Güney ve Erhan Yürük'ün oturacağı, senaryosunu Zafer Külünk'ü kaleme aldığı dizide Ayça Bingöl ve Serkan Altunorak da rol alacak.

Halit Ergenç bilimkurgu dizisinde oynamaya hazırlanıyor!

NUMEN KONUSU NEDİR?

Dizidoktoru.comadlı internet sitesinde yer alan habere göre; Karısının geçirdiği korkunç trafik kazasının ardından geliştirdiği 'Numen' teknolojisiyle  karısını iyileştirmeye çalışan Arel'in (Halit Ergenç) hikayesini anlatıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...