Tgrt Haber

Halit Kıvanç'ın oğlundan Orhan Gencebay’a şok sözler: “Yahu ne ayıp!”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2022 11:05 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 11:30
Halit Kıvanç'ın oğlundan Orhan Gencebay’a şok sözler: “Yahu ne ayıp!”

Türk televizyonunun duayen ismi Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Efsane spiker Kıvanç için ilk tören Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde düzenlendi. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenazede Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç’tan şaşırtıcı bir açıklama geldi. Ümit Kıvanç, Orhan Gencebay’a sitem etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde düzenlenen cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu​, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy​, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​, Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un yanı sıra Müjdat Gezen, Uğur Dündar, Haldun Dormen, Erol Evgin, Demet Akbağ, Selim Soydan, Orhan Gencebay, Fatih Altaylı, Ali Kırca gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Halit Kıvanç'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Halit Kıvanç'ın oğlundan Orhan Gencebay’a şok sözler: “Yahu ne ayıp!”

“BABAMIN CENAZESİNE GELİP 'GÖRÜNTÜ VEREN' BAZI ÜNLÜLER…”

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sitem etti.

Ümit Kıvanç, yaptığı paylaşımda; "Babamın cenazesine gelip 'görüntü veren' bazı ünlü veya yetkili kimseler, anneme veya bana başsağlığı dilemediler. Önde saf tutup “gözüktüler”, gittiler. Orhan Gencebay bunlardan biri, meselâ. Bazılarının varlığını sonradan öğrendik! Yahu ne ayıp!" diyerek sitemde bulundu.

Halit Kıvanç'ın oğlundan Orhan Gencebay’a şok sözler: “Yahu ne ayıp!”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Saidi 31 Ekim 2022 02:09

Bu adam in karın ağrısı başka Adam cenazede bile kendileri olsun karşı mahalle bukadar Öfkeli kibirli

Hamur28 Ekim 2022 14:19

İnsan babasını kaybetmiş içindeki kalp sızısından kimse gelmese haberi olmaz gözü bir şey görmez kim sabır dilememi umrunda olmaz nasıl bir şey ki babasının cenazesinde kim sabır dilemiş kim dilememiş gözü hepsini görmüş

Sonraki Haber Yükleniyor...