Tgrt Haber

Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı iddiasına jet yalanlama

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
18 Kasım 2023 10:02 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 10:02
Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı iddiasına jet yalanlama

Koronavirüse yakalandığı iddiaları konuşulan Haluk Bilginer’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. Bilginer’in kurucusu olduğu Oyun Atölyesi yaptığı paylaşımda usta oyuncunun koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie​ ile Maria filminin başrolünü paylaşan Haluk Bilginer’in koronavirüse yakalandığı ve tedavi altında olduğu iddia edilmişti. Oyuncunun koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

"HABERLER ASILSIZDIR"

Başrolünü paylaştığı Şahsiyet dizisinin galasından sonra koronavirüse yakalandığı iddia edilen usta oyuncu Haluk Bilginer’in son sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi. Bilginer'in kurucularından olduğu Oyun Atölyesi oyuncunun sağlık durumuyla ilgili, " Haluk Bilginer​'in koronavirüse yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlığıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Haluk Bilginer'in koronavirüse yakalandığı iddiasına jet yalanlama

HALUK BİLGİNER, DÜNYA STARIYLA BAŞROLDE

Başrolünde yer aldığı Maria filminin çekimlerini tamamlayan Haluk Bilginer, Şahsiyet dizinin galası için Türkiye’ye geldi. Angelina Jolie ile başrolü paylaşan Haluk Bilginer’in filmdeki ilk görüntüsü geldi.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...