Tgrt Haber

Haluk Levent, Elon Musk'a seslendi, "Seninle papaz olacağız"

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2022 10:44 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 11:14
Haluk Levent, Elon Musk'a seslendi, "Seninle papaz olacağız"

Ünlü sanatçı Haluk Levent, 6 buçuk milyona yakın takipçisi olan Twitter hesabından, bazı gönderilerin isteği dışında beğenilmesine isyan etti. Son olarak Seren Serengil ile Bircan Bali'nin kavga haberine kendi hesabından beğeni atılmasına sinirlenen Haluk Levent, "Beğenilere aldanmayın yemin ederim ben değil Elon Musk beğeniyor” paylaşımında bulundu.

AHBAP Derneği kurucusu ve başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent’in son günlerde Twitter​ hesabıyla başı dertte. Haluk Levent​, Twitter hesabından haberi olmadan beğeni​ yapıldığını belirterek isyan etti. Esprili bir dille, Twitter’in sahibi Elon Musk’a gönderme yapan ünlü sanatçı, hesabından “Bak Elon! Seninle papaz olacağız bu gidişle." dedi.

"'SEREN SERENGİL, BİRCAN BALİ İLE KAVGA ETTİ' TWEETİNİ NİYE BEĞENEYİM YA?"

Twitter'ın sahibi Elon Musk​'a seslenen Levent şu ifadeleri kullandı: "Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi tweetler görüyorum. 1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi. Hadi politik tweet bir yana 'Seren Serengil, Bircan Bali ile kavga etti' tweetini niye beğeneyim ya? Bak Elon! Seninle papaz olacağız bu gidişle."

Haluk Levent sonrasında Twitter profiline de açıklayıcı bir yazı yazdı. Ünlü sanatçı, "Beğenilere aldanmayın yemin ederim ben değil Elon Musk beğeniyor. Ben silmekten bıktım Twitter benim yerime beğenmekten bıkmadı" notuyla takipçilerine konuyu açıkladı.

Haluk Levent, Elon Musk'a seslendi,

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...