Tgrt Haber

Haluk Levent, enkazdan çıkan 10 günlük bebeğe isim verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2023 15:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 16:20
Haluk Levent, enkazdan çıkan 10 günlük bebeğe isim verdi!

AHBAP derneğinin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, enkazdan çıkarılan 10 günlük bir bebekle poz verdi. Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" sözleriyle merak konusu olan ünlü sanatçı, yeni paylaşımında enkazdan çıkarılan 10 günlük bir bebeğe ‘Mavi’ ismini verdiğini açıkladı.

6 Şubat günü gerçekleşen büyük depremlerin ilk gününden beri bölgede bulunarak kurduğu derneğiyle destek olan ünlü sanatçı Haluk Levent​, önceki gün "Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" ifadeleriyle paylaşım yaptı. AHBAP​ derneğinin kurucusu olan Haluk Levent, enkazdan çıkarılan 10 günlük bir bebekle poz verdiği kareyi takipçileriyle paylaştı. Levent, “Adını mavi koydum” dedi.

“AHBAP ÇADIRKENTİ'NDE YANIMIZDA KALIYORLAR”

Bahçeli'nin hedefinde olan Haluk Levent AHBAP'tan istifa edecek mi merak konusu olurken deprem​ bölgesinde çadır kuran şarkıcı bir paylaşım daha yaptı. Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği paylaşarak "10 günlük bebek. Enkazdan çıkarıldılar. Ahbap Çadırkenti'nde yanımızda kalıyorlar. 'Abi daha isim koymamıştık sen koy adını' dediler. "Adını mavi koydum" dedi.

Haluk Levent, enkazdan çıkan 10 günlük bebeğe isim verdi!

Ünlü sanatçı Haluk Levent bir diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı: "1999 Düzce depreminde benim de içinde bulunduğum kurtarma ekibi Hastane caddesindeki vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışmıştık.
Onlardan biri Taha Bakıcı idi.
Onu ve ailesini kurtarmıştık.
Şimdi yanıma geldi.
Ve birlikte yaraları sarmaya çalışacağız."

Haluk Levent, enkazdan çıkan 10 günlük bebeğe isim verdi!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...