Tgrt Haber

Haluk Levent herkese şeffaflık sağlayacak: AHBAP Derneği'ni iki bağımsız firma denetleyecek

12 Şubat 2023 10:14 - Güncelleme : 12 Şubat 2023 10:34

Şarkıcı Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği, Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremlerin ardından yaraları sarmak için çaba gösteriyor. AHBAP'a yapılan bağışlar sayesinde binlerce cana umut olan dernek, şeffaflık için iki bağımsız firma tarafından denetlenecek. 

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen korkunç depremlerin ardından Türkiye​'nin her yerinden binlerce kişi bölgeye koşarken dünyanın da dört bir yanından yardımlar geldi. Birçok dernek depremzedeler için tek yürek oldu, Haluk Levent​'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği de hemen çalışmalara başladı. Depremin ilk anından beri yardım​ organizasyonları sürdüren AHBAP'a binlerce kişi de bağışta bulundu. 

AHBAP'a yapılan yardımlar, 850 milyon TL'ye ulaştı, Levent, geçtiğimiz günlerde, toplanan yardımların nereye gideceğini tek tek açıklayacağını söylemesinin ardından şeffaflık için derneğin denetleneceğini de söyledi. 

BÜTÜN SATIN ALMALAR İNCELENECEK

Her türlü desteği, kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşan Levent, son olarak derneğin iki bağımsız firma tarafından denetleneceğini bildirdi, paylaşımına şunları yazdı:

"Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize.''

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bilge12 Şubat 2023 11:01

Adamsın Haluk Levent

Sonraki Haber Yükleniyor...