Tgrt Haber

Haluk Levent, öldürülen müzisyen Onur Şener için konser verdi: Tüm gelir küçük kıza gidecek

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2022 10:16 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 10:36
Haluk Levent, öldürülen müzisyen Onur Şener için konser verdi: Tüm gelir küçük kıza gidecek

Geçtiğimiz gün istek parça tartışması sebebiyle sahne aldığı mekânda 3 kişi tarafından kırık cam şişeyle öldürülen müzisyen Onur Şener gündeme bomba gibi düştü. Sanat dünyasından tepkiler yağan olayda elini taşın altına koyan yine Haluk Levent oldu. Ünlü sanatçı dün akşam verdiği İstanbul konserini Onur Şener’e adadı.

Geçtiğimiz akşam Ankara​ Çankaya’daki bir eğlence merkezinde sahne alan Onur Şener​ talihsiz bir olayla yaşamdan koparıldı. Mekâna eğlenmeye gelen 3 kişinin Şener’den istek parça talebi ve müzisyenin “bu şarkıyı bilmiyorum” cevabı elim bir hadisenin ateşini fitilledi. Konunun büyüyüp tartışmaya varması sonucu mekân çıkışında 3 kişi Şener’e kırık cam şişelerle saldırdı. Öldüresiye dövülen talihsiz müzisyen hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirdi.

Haluk Levent, öldürülen müzisyen Onur Şener için konser verdi: Tüm gelir küçük kıza gidecek

HALUK LEVENT KONSER GELİRİNİ ONUR ŞENER’İN KIZININ EĞİTİMİNE BAĞIŞLAYACAK

Ünlülerden ve sanat camiasından büyük tepki toplayan olay sonrası Haluk Levent kolları sıvadı. Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener'in kızının tüm eğitim masraflarını karşılayacağını söyleyen ünlü sanatçı Haluk Levent, dün akşam verdiği İstanbul konserinin gelirini küçük kız için kullanacağını belirtti. Kuruçeşme Paraf Açık Hava'da sahne alan sanatçının konserine ilgi büyüktü. Ünlü sanatçı, "Bu akşam bu konserin bir anlamı var, amaç farkındalık yaratmak. Bu konserin kalan gelirinin tamamı müzisyen Onur kardeşimizin çocuğu için olduğunu söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...