Tgrt Haber

Haluk Levent dünkü paylaşımına açıklık getirdi: Amacım hedef göstermek değildi

25 Kasım 2022 12:06 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 12:27
Haluk Levent dünkü paylaşımına açıklık getirdi: Amacım hedef göstermek değildi

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabı Twitter'dan, kediyi çatıdan atan bir TikTok kullanıcısının videosu hakkında yaptığı paylaşıma açıklık getirdi. Levent, "Amacım kimseyi hedef göstermek değil" dedi. 

Ünlü şarkıcı ve AHBAP​ Derneği kurucusu Haluk Levent​, sosyal medya platformu TikTok​'ta, çatıya çıkan bir kişinin, kediyi eline alıp fırlattığı videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, kullanıcılardan şahsın bulunmasına yardımcı olmasını istedi. 

Levent, hesabından videoyu paylaşarak "Bir hayırseverimiz aradı. Bu videoyu gönderdi. Bu kişiyi bilen arkadaş en yakın polis karakoluna başvurabilir mi? Başvurusu doğru olan arkadaşa hayırseverimiz 25 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Şikâyet dilekçesini bu twitin altına yazmanız yeterli. Bizler size ulaşacağız?" demişti. 

Haluk Levent dünkü paylaşımına açıklık getirdi: Amacım hedef göstermek değildi

"AMACIM HEDEF GÖSTERMEK DEĞİLDİ"

Ancak şarkıcı Levent, kısa bir süre sonra paylaşımını kaldırdı ve konuya ilişkin "H.A adında bir arkadaşım bu videoyu görmüş. Bana 'İçim parçalandı. Kim bunu bulur da şikayet​ ederse 25 bin TL ödül vereceğim' dedi. O anda fevri bir twit attım. Amacım kimseyi hedef göstermek değil, ama bu twit'ler caydırıcı da olabiliyor bir yandan" açıklamasını yaptı. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...