Tgrt Haber

Haluk Levent'ten örnek davranış! Konserin tüm geliri şehit askerlerimizin ailelerine gönderilecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 10:56 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 10:56
Haluk Levent'ten örnek davranış! Konserin tüm geliri şehit askerlerimizin ailelerine gönderilecek

Şarkıcı Haluk Levent, konserlerinin gelirlerini Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 askerimizin ailelerine ait olduğunu ifade etti.

Kuzey Irak​'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit​ oldu. 22 Aralık'ta 6 askerimizin şehit olduğu bölgede şehit sayısı 12'ye yükseldi. Toplumsal olaylardaki duyarlılığı ile bilinen şarkıcı Haluk Levent​, konser gelirinin şehitlerimizin ailelerine verileceğine belirtti.

HALUK LEVENT, KONSER GELİRİNİ ŞEHİT AİLELER İÇİN AYIRDI 

Haluk Levent, dün akşam verdiği konserin tüm gelirinin şehit ailelerine ait olduğunu ifade ederek, “Yüreğimiz yandı. Konserimin tüm geliri şehit olan askerlerimizin ailelerine gidecek. Devlet, elbette ki şehitlerimizin ailelerine gereken desteği verecektir. Ama dayanışma olsun, bir anlamı olsun istedim. Kahrolsun terör! Halkımızın başı sağ olsun.” dedi.

Haluk Levent'ten örnek davranış! Konserin tüm geliri şehit askerlerimizin ailelerine gönderilecek

HALUK LEVENT GAZZE İÇİN DE KONSER VERMİŞTİ

Haluk Levent, sanatçı dostlarıyla birlikte Gazze için şarkılarını söylemişti. Levent, konser öncesi duyuru yaparken, sosyal medya hesabından "Daha önce Gazze Belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirmiştim. Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek geliri Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim. Para bir yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma! Haydi gelin" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...