Tgrt Haber

Oyuncu Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2024 11:30 - Güncelleme : 18 Ocak 2024 11:34
Oyuncu Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Emre Yetkin ile evli olan Burcu Biricik, 3,5 aylık hamile olduğunu açıkladı. İlk bebeğini kucağına alacak oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

Camdaki Kız​ dizisinin ardından oyunculuğa ara veren Burcu Biricik’ten sevindiren haber geldi. 2014 yılında nikah masasına oturan Burcu Biricik’in 3,5 aylık hamile​ olduğu öğrenildi.

BURCU BİRİCİK​ KIZ ANNESİ OLACAK 

Habertürk’ten Çetin Kan’ın haberine göre; Burcu Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğu öğrenildi.

Oyuncu Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

“BİRAZ DİNLENMEM LAZIM”

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" cevabını vermişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...