Tgrt Haber

Hamileliğiyle ilgili konuşan Hazal Kaya’dan samimi itiraf: Derdim kilo vermek değil

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2022 11:01 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 14:08
Hamileliğiyle ilgili konuşan Hazal Kaya’dan samimi itiraf: Derdim kilo vermek değil

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay’la 2019 yılında dünya evine girmişti. Mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya ilk çocuğu Fikret Ali’yi 2019’un sonunda kucağına aldı. Bugünlerde ikinci bebeğine hamile olan ünlü oyuncu hamileliğiyle ilgili samimi konuşmalar yaptı.

İkinci kez anne babalık sevinci yaşayacak olan Hazal Kaya​ ile Ali Atay​ çifti kızlarının doğumuna hazırlanıyor. Bir programa katılan Hazal Kaya, "Kızımın adı Leyla Süreyya olacak gibi görünüyor. Ama kızımı görünce o esnada belki başka bir isim aklıma gelir diye bir pay bırakıyorum" dedi.

"İLK HAMİLELİĞİMDE ÇOK KİLO ALDIM"

Hamilelik​ süreci hakkında bilgi veren Hazal Kaya kilo almasıyla ilgili şöyle konuştu: "Ne kadar çok emziriyorsan o kadar çok kilo veriyorsun. Ama derdim kilo vermek değil. İlk hamileliğimde çok kilo aldım. Daha rahat gezebilmek için kilo verdim. Derdim daha rahat hareket edebilmek. Sezaryenle doğum yapınca dikişler nedeniyle fazla kilo sıkıntı oluyor. Şimdi daha planlı daha kontrollü gidebiliyorum" 

Hamileliğiyle ilgili konuşan Hazal Kaya’dan samimi itiraf: Derdim kilo vermek değil

HAZAL KAYA KİMDİR?

Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. İsmi Leyla Hazal Kaya'dır. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, çocukluğunu İstanbul'un Balat semtinde geçirdi. İstanbul İtalyan Lisesi mezunu olan Kaya, lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde tamamladı. Oynadığı bir reklam filmiyle ilk kez kamera karşısına geçti. 2007 yılında 'Genco' dizisinde ilk kez başrol oynadı. 2008 yılında rol alığı 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki 'Nihal' karakteriyle tanındı. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol alan Hazal Kaya, son olarak 'Esra' karakteriyle başrolünde yer aldığı 'Pera Palas'ta Netflix platformunda izleyiciyle buluştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...