Tgrt Haber

Hande Erçel, Cannes’te Hakan Sabancı ile birlikte çok özel pozlar verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 May 2023 08:54 - Güncelleme : 26 May 2023 10:18
Hande Erçel, Cannes’te Hakan Sabancı ile birlikte çok özel pozlar verdi!

Hande Erçel’in Cannes Film Festivali etkinlikleri devam ediyor. Erçel, bir süredir beraber olduğu Sabancıların varisi Hakan Sabancı ile küresel AIDS salgınını engellemeyi amaçlayan amfAR’ın bağış gecesine katıldı. Ünlü çift, kameralara poz verdi.

Rol aldığı dizilerin Arap televizyonlarında yayınlanmasıyla ünü Arap Yarımadası’na yayılan oyuncu Hande Erçel​, oyunculuğundan ziyade özel hayatıyla gündemde. Son dönemde Sabancıların varisi Hakan Sabancı​ ile olan birlikteliğiyle adından söz ettiren Erçel, bir markanın davetiyle Cannes Film Festivali​'ne katıldı. Erçel, festival kapsamında her yıl düzenlenen amfAR etkinliğine de bir süredir birlikte olduğu Hakan Sabancı ile el ele geldi.

Hande Erçel, Cannes’te Hakan Sabancı ile birlikte çok özel pozlar verdi!

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN BİRLİKTE PAYLAŞIM YAPMIYORLAR

Takvim’den derlenen bilgiye göre; Günlerdir Cannes Film Festivali'nde şıklığıyla konuşulan Hande Erçel, önce tek başına kamera karşısına geçerek yabancı basına poz verdi sonra da Hakan Sabancı ile fotoğraf çektirdi. İkilinin verdiği pozlar kısa sürede sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Erçel ve Sabancı birlikteliklerini ilan etmiş olsalar da sosyal medya hesaplarından birlikte paylaşım yapmaktan kaçındı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...