Tgrt Haber

İtalya ve Yunanistan’dan sonra ABD’ye gittiler! Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın New York pozları olay oldu...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 13:38 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 15:20
İtalya ve Yunanistan’dan sonra ABD’ye gittiler! Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın New York pozları olay oldu...

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı, İtalya ve Yunanistan'ın ardından son olarak rotalarını New York'a çevirdi. Çiftin New York’taki müzede verdikleri pozları ise sosyal medyada gündem oldu.

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile beraber olan Hande Erçel​, ilk olarak mart ayında Paris​ tatili dönüşünde objektiflere takılmıştı. "Her şey çok güzel gidiyor. Tatilden geldik. Çok teşekkür ederiz" açıklaması yapan ünlü çift, New York’a uçtu. İkilinin pozları ise sosyal medyada olay oldu.

ROMANTİK PAYLAŞIM 

Erçel, sevgilisinin kolunu boynuna doladığı bir fotoğrafı 30.9 milyon takipçisi bulunan Instagram​ sayfasının hikayeler bölümünden siyah kalp emojisi ile yayınlarken; Sabancı ise aynı kareyi kırmızı kalp emojisiyle paylaşmıştı.

HATIRA FOTOĞRAFI 

Hande Erçel, son olarak bitmeyen tatilinin New York​ ayağından sevgilisi Hakan Sabancı​ ile yeni bir paylaşım yaptı. New York'ta gittikleri bir müzede aynadan hatıra fotoğrafı çeken çiftten Erçel, o kareyi sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden paylaştı. İkilinin bu fotoğrafı, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İtalya ve Yunanistan’dan sonra ABD’ye gittiler! Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın New York pozları olay oldu...

HANDE ERÇEL KİMDİR? 

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma ‘da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir. 2011-2013 yıllarında 3mota oyunculuk atölyesinde eğitimine başladı,eş zamanlı Tiyatro Kedi’de oyun asistanlığı yaptı.

Hande Erçel, 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan ‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu. Oyunculuğa 2014 yılında “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı diziyle basladi. 2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide Selin karakterini oynarken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı. Hande Erçel, 2015 yılında “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterinde rol almıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır. 2017-2020 arasında Harika Uygur chubbuck atölyesi, Merve Taşkan oyuncu koçu, İbrahim Çiçek tiyatro yönetmeni-koç ile eğitimini hala sürdürmektedir. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...