Tgrt Haber

Hande Erçel 'oyunculuğu bırakıyor' iddiası hakkında ilk kez konuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 11:24 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 11:24
Hande Erçel 'oyunculuğu bırakıyor' iddiası hakkında ilk kez konuştu

Hande Erçel, 'oyunculuğu bıraktı' iddiaları hakkında ilk kez konuşarak, "Oyunculuk tutkum. Bırakmak diye bir durum yok." sözleriyle çıkan haberleri yalanlamış oldu.

Sosyal medya hesabından projeleriyle olan tüm fotoğrafları silen ve yarım bıraktığı okuluna geri dönen Hande Erçel’in oyunculuğu bıraktığı iddia edildi. İddiaları yalanlayan oyuncu, yeni projeleri için heyecanlı olduğunu açıkladı.

'OYUNCULUĞU BIRAKTI' İDDİASINI YALANLADI 

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne devam etme kararı alan Erçel, öğrenci kartı ile poz verdi. Okula tekrar dönmesinin ardından oyunculuğu bıraktığı iddia edilen Erçel,  "Doğru değil. Benim mesleğim, tutkum oyunculuk​. Asla bırakmak diye bir durum yok. İnsanlar yazıyor... Aksine iş yapmak istiyorum. Yeni bir projede yer almak istiyorum" dedi.

Hande Erçel 'oyunculuğu bırakıyor' iddiası hakkında ilk kez konuştu

OYUNCULUĞUYLA İLGİLİ ELEŞTİRİLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Erken final yapan Bambaşka Biri dizisindeki oyunculuğu eleştirilen Hande Erçel​, Aramızda Kalmasın programına "Hem oyunculuk hem özel hayatım hakkında her konuda hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum. Bu konular çok yıpratıyor diyemem. Sadece şu beni çok üzüyor. Çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım. Biraz beni salın." demişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...