Tgrt Haber

Hande Erçel oyunculuğunu eleştirenlere sitem etti: Mesleğimde var olma savaşı veriyorum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
19 Ekim 2023 10:14 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 10:14

Son olarak Burak Deniz ile Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel’in oyunculuğu eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Burak Deniz ile birlikte Cannes’da düzenlenen fuara katılan Hande Erçel, oyunculuğunu eleştirenlere sitem etti.

FOX TV ekranında yayınlanan Bambaşka Biri​ dizisinde savcı Leyla Gediz karakterini oynayan Hande Erçel​, mimikleri ve oyunculuk​ performansından dolayı eleştiri​ almıştı. Günde 10 saat eğitim aldığı ortaya çıkan oyuncunun yönetmeni de Erçel’e destek vermişti. Hande Erçel, eleştirilerle ilgili ilk kez konuştu ve “"Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" cevabını verdi.

“MESLEKTE VAR OLABİLMEK İÇİN ÇOK SAVAŞIYORUM”

Hande Erçel, ilk kez gelen soru üzerine oyunculuğunu eleştirenlere cevap verdi. Sözlerine, 'Bunu karakterim üzerinden cevaplamak istiyorum. Leyla, hatta izlediğimiz birçok kadın karakter kendi dünyalarında var olabilmek için çok savaşıyorlar. Ben de, ne yazık ki kendi ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum' diye başlayan Hande Erçel, 'Bunlar gerçek hayatta var, izlediğimizde ne kadar güzel diyoruz ama hayattan örnek gördüğümüzde onu desteklemiyoruz, eleştiriyoruz' sözleriyle kendisini eleştirenlere sitem etti. 

Hande Erçel oyunculuğunu eleştirenlere sitem etti: Mesleğimde var olma savaşı veriyorum

"MESLEKTE ONUNCU SENEM"

Uzun yıllardır bu sektörün içinde olan Erçel, "Bu eleştiriler üzüyor mu? sorusuna ise "Bazen tabii ki üzüyor ama bu meslekte benim kişisel cevabım, onuncu senem ve üzülseydim onuncu senem de olmazdı" dedi.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...