Tgrt Haber

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, 15 ayda 12 ülke gezdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 14:53 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 15:00

Yaklaşık 15 aydır birlikte olan oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı çiftinin bu zaman zarfında 12 ülke gezdiği ortaya çıktı. Çift böylece 38 bin 208 kilometre yol kat etti.

İlk olarak 4 Mart’ta gittikleri Paris’te birlikte görüntülenen Hande Erçel​ ile Hakan Sabancı​ çiftinin yeni rotası belli oldu. Birlikte Londra’ya giden ünlü çiftin, toplamda ise 15 ayda 12 ülke gezdiği ortaya çıktı. 

15 AYDA 12 ÜLKE GEZDİLER 

Rol aldığı Bambaşka Biri dizisinin final olmasının ardından sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte dur durak demeden gezmeye devam eden Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni yağmuruna tutuldu. Her havalimanı dönüşünde kameralara yakalanan ikili bu durumdan rahatsız olsa da muhabirler her ülkeye dönüşte pusu kurmayı başarıyor. 15 aydır birlikte olan ve toplamda 12 ülkeye giden çiftin yeni rotası ise Londra​ oldu. 

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, 15 ayda 12 ülke gezdi - 1. Resim

HANDE ERÇEL EVLİLİK İDDİALARINI YALANLADI 

Oyunculuğu bıraktığı ve Hakan Sabancı ile evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilen Hande Erçel, iddiaları yalanlayarak,  "Yok öyle bir şey. Şimdilik öyle bir durum yok" cevabını verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...