Tgrt Haber

Ünlü çift hakkında flaş gelişme: Hande Erçel'e Sabancı Ailesi'nden onay çıkmadı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Mart 2023 12:35 - Güncelleme : 13 Mart 2023 13:01
Ünlü çift hakkında flaş gelişme: Hande Erçel'e Sabancı Ailesi'nden onay çıkmadı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve Sabancıların varisi iş insanı Hakan Sabancı’nın birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düşmüş, Paris tatilinden dönen çift havalimanında görüntülenince ilişkilerini açıklamak zorunda kalmıştı. Ancak ikili hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Hande Erçel'le tanışan Arzu Sabancı'nın ise bu ilişkiye mesafeli yaklaştığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel​ ve Hakan Sabancı​ birlikteliği dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çift, Paris​ ve Finlandiya​'dan sonra İngiltere'ye gitmeye hazırlanıyor. Paris dönüşü havaalanında görüntü veren çiçeği burnunda çift, Kuzey Işıkları'nı izlemek için 2 günlüğüne Finlandiya'ya gitti. 2 günlük Finlandiya tatilinin ardından Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in yeni tatil planı ise İngiltere oldu! Londra'nın en ünlü restoranlarında yer ayırtan Hakan Sabancı, romantik bir tatil hazırlığına daha girdi.

Ünlü çift hakkında flaş gelişme: Hande Erçel'e Sabancı Ailesi'nden onay çıkmadı!

ANNE SABANCI’DAN HANDE'YE ONAY GELMEDİ

Öte yandan Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı ilk flört ettiği dönemlerde sık sık aileye ait özel jetle geziyordu. Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in tarifeli uçak biletleriyle seyahat edişi ise "Hande'ye henüz Sabancı Ailesi'nden onay çıkmadı" bilgisini verdi. Hande Erçel ile tanışan anne Arzu Sabancı'nın ise bu ilişkiye mesafeli yaklaştığı iddia ediliyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...