Tgrt Haber

Hande Erçel’i beğenmeyen Demet Akalın, kendisini oynamasını istediği ismi buldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 13:52 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 13:52
Hande Erçel’i beğenmeyen Demet Akalın, kendisini oynamasını istediği ismi buldu

Hayatı film olsa kendisini Hande Erçel’in oynayamayacağını açıklayan şarkıcı Demet Akalın, sonunda kendisini oynayacak ismi buldu. Hande Erçel’i beğenmeyen Akalın, Demet Özdemir’i öve öve bitiremedi.

Demet Akalın​ ve Jess Molho’nun sunduğu 'Demet ve Jess'le Gel Konuşalım' programındaki Hayatınız Film olsa kim oynasın istersiniz? Sorusuna Akalın, Hande Erçel’i kesin bir dille reddetti. 

HANDE ERÇEL​'İ BEĞENMEYEN DEMET AKALIN, YENİ OYUNCUSUNU BULDU 

Molho'nun "Fizik olarak Hande Erçel de olabilir. Boy pos..." önerisine Demet Akalın'dan "Seviliyor ama oyunculukta beni oynayamaz herhalde" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Akalın, Barış Kocaoğlu’nun “Demet Özdemir hem fizik hem duruş olarak olur hem de oyunculuk konusunda öyle bir Demet’i oynar ki herkesi kendisine hayran bırakır” yazısını paylaşarak kendisini oynamasını istediği ismi belirtmiş oldu. 

Hande Erçel’i beğenmeyen Demet Akalın, kendisini oynamasını istediği ismi buldu - 1. Resim

Hande Erçel’i beğenmeyen Demet Akalın, kendisini oynamasını istediği ismi buldu - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...