Tgrt Haber

Hande Erçel'i yıkan haber! Dizisinin final tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
24 Kasım 2023 10:51 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 10:51
Hande Erçel'i yıkan haber! Dizisinin final tarihi belli oldu

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisinin final tarihi belli oldu. Büyük umutlarla başlayan dizi, yıl sonunda ekrana veda edecek.

Dizinin konusu kadar Hande Erçel’in oyunculuğunun da eleştirildiği Bambaşka Biri​ projesi final kararı aldı. Son olarak 11. bölümü yayınlanan dizi, 16. bölümüyle ekrana veda edecek.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ 16. BÖLÜMÜYLE FİNAL YAPACAK

Hande Erçel​, Burak Deniz​ ve Cem Davran​ gibi isimleri buluşturan Bambaşka Biri dizisinden kötü haber geldi. İstenen başarıyı elde edemeyen dizi final kararı aldı. Hande Erçel’in oyunculuğunun çok konuşulduğu dizi 16. bölümle final yapacak. Yurt dışında büyük ilgi gören Hande Erçel ile Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi yıl sonunda ekrana veda ediyor. Polisiye aşk dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 16. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Hande Erçel'i yıkan haber! Dizisinin final tarihi belli oldu

 HANDE ERÇEL’İN OYUNCULUĞUNA ELEŞTİRİ YAĞDI

FOX TV ekranında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde savcı Leyla Gediz karakterini oynayan Hande Erçel, mimikleri ve oyunculuk performansından dolayı eleştiri almıştı. Günde 10 saat eğitim aldığı belirtilen oyuncunun yönetmeni de Erçel’e destek vermişti. Katıldığı bir etkinlikte konuşan Hande Erçel, kendisini eleştirenlere, "Ülkemde bu meslekte var olabilmek için çok savaşıyorum" dedi. 

Bu eleştiriler üzüyor mu? sorusuna ise "Bazen tabii ki üzüyor ama bu meslekte benim kişisel cevabım, onuncu senem ve üzülseydim onuncu senem de olmazdı" cevabını verdi. 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...