Tgrt Haber

Hande Erçel'i yıkan haber: Kanser haberini aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2022 14:31 - Güncelleme : 17 Eylül 2022 15:09
Hande Erçel'i yıkan haber: Kanser haberini aldı

Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'ın 2,5 yaşındaki kızları Mavi Aylin Yıldırım'ın kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gamze Erçel, "Biz şokumuzu atlattık, Mavi gayet iyi" dedi. Hande Erçel ve Gamze Erçel anneleri Aylin Erçel'i 2019 yılında kanserden kaybetmişti.

Canlı yayında Arto, Hande Erçel​'in ablası Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki kızı Aylin Mavi Yıldırım'ın kanser​ tedavisi gördüğünü açıkladı. Bu açıklama sonrası influencer Gamze Erçel, çıkan haberleri doğrulayarak sosyal medya hesabındna bir açıklama yaptı. 

ARTO CANLI YAYINDA ÜZÜCÜ HABERİ VERDİ 

Arto Dalga canlı yayında açıklamasında; ''Gerçekten yürek burkan bir haber. Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi kanser tedavisi görmeye başladı Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla.  Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim.'' dedi. 

Hande Erçel'i yıkan haber: Kanser haberini aldı

GAMZE ERÇEL'DEN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ: MAVİ DE GAYET İYİ 

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Gamze Erçel, bu durumun yayılmaması için ellerinden gelini yaptığını söyleyerek MAVİ'nin sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Erçel açıklamasında "Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz... İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler" ifadesine yer verdi. 

Hande Erçel'i yıkan haber: Kanser haberini aldı

HANDE VE GAMZE ERÇEL ANNELERİNİ KANSERDEN KAYBETTİ 

Hande Erçel ve Gamze Erçel 10 Ocak 2019 yılında 48 yaşında anneleri Aylin Erçel'i kanserden kaybetti. Hande Erçel'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 

Hande Erçel'i yıkan haber: Kanser haberini aldı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...