Tgrt Haber

Hande Erçel’in beğeni yağmuruna tutulan kombinin fiyatı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 11:53 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 11:53
Hande Erçel’in beğeni yağmuruna tutulan kombinin fiyatı dudak uçuklattı

Bambaşka Biri dizisinin final kararı almasının ardından Soundstorm Müzik Festivali için Suudi Arabistan'a giden Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı.

Başrolünü Burak Deniz​ ile paylaştığı Bambaşka Biri​ dizisinin son iki bölümü kalmasıyla beraber müzik festivali​ için Suudi Arabistan​'a giden Hande Erçel​ korse ve ceket kombiniyle beğeni yağmuruna tutuldu.

KOMBİNİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI 

Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan oyuncunun siyah kurdaleli korsesinin fiyatının 3 bin 890 TL, ceketinin ise 7 bin 700 TL olduğu öğrenildi. Oyuncunun kombini takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Hande Erçel’in beğeni yağmuruna tutulan kombinin fiyatı dudak uçuklattı

KISA SÜREDE 1 MİLYON BEĞENİ ALDI 

Peş peşe video ve fotoğraf paylaşan oyuncunun pozlarını beğenenler arasında Hakan Sabancı, Pınar Altuğ, Pelin Akil, Hazal Subaşı ve İbrahim Selim gibi ünlü isimler yer aldı. 31.3 milyon takipçiye sahip Erçel, kısa sürede 1 milyona yakın beğeni aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...