Tgrt Haber

Hande Fırat ekrana çıkmadı! Sebebi ise ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Temmuz 2023 09:48 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 10:31
Hande Fırat ekrana çıkmadı! Sebebi ise ortaya çıktı

Dün akşam CNN Türk'te yayınlanan 'Gece Görüşü' programına çıkmayan Hande Fırat, bunun sebebini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu.

Dün akşam yayınlanan 'Gece Görüşü' programının sunucusu Hande Fırat, yayında yer almadı. İzleyenler, bu olayın nedenini araştırırken, Hande Fırat sosyal medya​ hesabından gerçeği ortaya çıkardı. 

HANDE FIRAT DÜN YAYINA ÇIKMADI, BUGÜN SEBEBİ ANLAŞILDI 

Dün akşam yayına çıkamamasının sebebini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Fırat, yaklaşık 15 yıldır birlikte yaşadığı köpeği Badi hayatını kaybetti. Duygularını sosyal medyadan paylaşan Fırat, "Benim küçük dert ortağımdı… Evimizin önce küçüğü, sonra prensesi ve sonra en yaşlısı oldu. Bu sabah gitti… O da gitti işte… Sonbahar bile gelmeden… Elveda küçük badi ve bize yaşattığın her an için çok teşekkürler. " notunu düştü. 

Hande Fırat ekrana çıkmadı! Sebebi ise ortaya çıktı

HANDE FIRAT KİMDİR?

10 Eylül 1974 Ankara doğumlu Hande Fırat, televizyonculuk hayatına lisans eğitimi devam ederken başladığı staj ile adım attı. Kanal D, NTV ve BRT'de çalıştı. Kasım 1999'da CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başlayan Fırat, 2011'de CNN Türk'ün, 2014'te de Kanal D'nin Ankara temsilcisi oldu. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile FaceTime aracılığıyla görüştükten sonra Türkiye'nin en meşhur haber sunucularından biri hâline geldi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...