Tgrt Haber

Hande Yener'in Dilan Polat'ı "Özledim" paylaşımı kafaları karıştırdı! Gerçek ise sonradan anlaşıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 10:22 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 10:22
Hande Yener'in Dilan Polat'ı "Özledim" paylaşımı kafaları karıştırdı! Gerçek ise sonradan anlaşıldı

Şarkıcı Hande Yener'in kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarla tutuklu olan Dilan Polat'la ilgili "Çok özlüyorum" diye tweet atması ortalığı karıştırdı. Paylaşım hemen silinirken, konuyla ilgili Yener'den açıklama geldi.

Şarkıcı Hande Yener​'in sosyal medya​ hesabı olduğu iddia edilen platformdan Dilan Polat​ ve şarkıcının yan yana karesinin altına "Özledim" yazılmasının ardından, şarkıcıdan anında yalanlama geldi. 

HANDE YENER'DEN DİLAN POLAT PAYLAŞIMINA YALANLAMA 

Hande Yener'in sosyal medya hesabından kara para aklama​ nedeniyle tutuklu olan Dilan Polat ile ilgili "Özledimm" şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti. Şarkıcı çıkan iddiaları hemen yalanlayarak, "Sözde bir tweet atıp sildiğime dair uydurmasyon bir haber dolaşıyor. Tweet zaten fake, o kadar belli ki. Haberleri de fake. Lütfen itibar etmeyiniz" notunu düştü. 

Hande Yener'in Dilan Polat'ı

 

Hande Yener'in Dilan Polat'ı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...